Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nejlevněji poslat BALÍK?

Od: petrpospisil odpovědí: 4 změna:
Zdravím, nevíte kde poslat nejlevněji balík? Mám tu pár rozměrnějších kousků které už nejdou poslat zásilkovnou. Dva z nich musí být na dobírku (ale nemusí být nutně poslány stejnou společností jako ostatní). Balíky můžou být případně poslány i na nějakou pobočku a né přímo na adresu, jde mi o to poslat je za co nejméně. Předem díky za tipy :)Jejich rozměry jsou:78-27-20cm 1,5kg61-27-9cm 0,5kg58-58-22cm 4kg76-54-8cm 3kg60-50-12cm 3kg

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Česká pošta posílá nyní balíky podle rozměrů. Podstatná je NEJDELŠÍ strana balíku. Na poštách mají dokonce zákazníci k dispozici takový modrožlutý plastový metr, kterým si rozměry balíku zjistí. Ten metr lze vzít i s sebou domů, je to dobrá pomůcka.

Velikosti:

1/ S - nejdelší strana do 35 cm. 109 Kč, se zákaznickou kartou 99 Kč.

2/ M - do 50 cm, 139 Kč, se ZK 129 Kč

3/ L - do 100 cm, 189 Kč, se ZK 179 Kč

4/ XL - do 240 cm, 339 Kč, se ZK 329 Kč

Podmínka: vztahuje se na balíky nejvýše o hmotnosti do 30 kg. Jaga.

Podle Vašich rozměrů to vypadá, že všechny balůíky budou za cenu L.

hodnocení

0x

Já posílám balíky přes: ZASLAT.CZ...čas mnou určený dodržují,nalepí si sami nálepku a má starost je jen ho vynést před barák do auta-doporučuji všem.Mají tam tabulku na výpočet ceny...parádní věc

Párkrát jsem to použil a tragedie.Kurýři se vubec nehlásí předem takže bud budete od rána čekat u okna a za celý den se nehnete z domu nebo smůla.

Pro starší osobu bez přístupu k PC vlastně nepoužitelné.

Jednou jsem něco posílal na firmu a chtěli jméno toho kdo to bude přebírat a jeho telefon...Jak to mám vědět kdo to zrovna převezme...prostě o ničem.

Já jako stále vidím nejjednoduší šoupnout balik na poštu a hotovo.Jdu tam kdy chci nebo jedu kolem.Hodím to do okýnka a zdar...

žádný čekání doma až někdo někdy přijede...

hodnocení

0x

Uloženka vás vyjde na cca 120 Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]