Nejste přihlášen/a.
Nyní jsem se doslechl, že v domovech důchodců zdělil personál klientům, že pokud se nenechají očkovat, tak nebudou mít povoleny rodinné návštěvy.
Není to náhodou vydírání a nebo porušování lidských práv?
Co do toho pořád pleteš
porušování lidských práv? To jako myslíš, že je lepší je nechat "natáhnout bačkory? " Snad jsi již pochopil, že českej človíček na vše kašle a nic nedodržuje. Pak se tam ošetřovatelky můžou strhat po takovejch rádoby návštěvách. Je mi z Vás zle , velebnosti.
.
siroko - tu velebnost jsem tam pro tebe, protože vím, že si toho všimneš, velebnosti. Ty máš ostatně rád ohánět se lidskejma právama, co? A co povinnosti? To Ti asi nic neříká.
Ty důchodci mají taky svá práva a to včetně práva na zdraví. Ty bys to ve jménu lidských práv poslal do komory.
cccd
Naprosto s vámi souhlasím. V naší republice se nějak moc rozmohly fráze "omezování svobody, lidská práva a pod". Jaké povinnosti a dodržování pravidel v této těžké době ale každý má, to už nikdo nezmiňuje.Je my stydno, kam jsme se to dostali. Tihle řvouni si musí uvědomit, že největší právo, je právo na život a podle toho se chovat.
Kdo to nemíní respektovat, podepsat papír, že nebude vyžadost lékařskou péči.
Před štědrým dnem jsem strávila řadu hodin v nemocnici, kam mě přivezla záchranka. Upřímně lituji sestřičky a lékaře, kteří se snaží co můžou a opravdu už melou z posledního.
ccc: Já nemám potřebu se ohánět lidskými právy. Lidská práva jsou stanovena. Ty máš taky lidská práva, která ti nikdo upřít nemůže. Narozdíl od toho, když ty lidská práva někomu upřít chceš. Důchodce má právo na ochranu svého zdraví, nikdo mu je neupírá a může je naplno využít. Já svá práva využít nemohu. Máš k tomu ještě něco? Hlavně neargumejtuj blbostma, že bych někoho posílal do nějaké komory. To jsem nikdy nenapsal, takže děláš ze sebe troubu.
Slavo, nedávno se mě, v sanitce jedna hodně "jadnoduchá" paní s černými vlasy zeptala, co to je vir a proč se očkuje. Paní špatně čte, ale podepsat se umí. Byla jsem za hvězdu a udělala ji přednášku o tom, jaké bestije viry jsou a jak na ně neplatí nic, kromě vlastní imunity a tu že aktivuje a jak, očkovaní. Myslím si, že vy jste dost chytrý chlap na to, abyste se zeptal strejdy Gůgla a tety Wiki, jak to je a už pak věděl a nemusel dávat takové a podobně "jednoduché" otázky na poradně.cz. Bez urážky a se vší úctou.
Zdravý, pracující, chodící, užívající si člověk, se málokdy umí vžít do pocitů ohrožených lidí, co jsou v domovech důchodců. Ti určitě očkování nebudou považovat za porušení lidských práv. Tak asi ani není správné, myslet si, že snaha o ochranu zdraví starších lidí je porušování lidských práv.
Léta letoucí, kdo chtěl žít v podobném zařízení, musel se podrobit očkování proti chřipce. Nemělo smysl ohánět se lidskými právy. Přišel covid-19, obyvatelstvo ústavu ještě není proočkováno, tak holt budou muset návštěvy přinést tu oběť. Opět práva nepráva. Jeden je omezován, druhý ohrožován. nějak se to musí řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.