Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím neví někdo o nějaké solidní společnosti na oddlužení? která opravdu pomůže a není to podvod dostala jsem se díky bývalému manželovi do problémů a ted nevím co mám dělat jedná se o cca dluhy vevýši 70 000kč jsem na mateřské takže banky mi nepůjčí. Děkuji za odpovědi. Krásný den.
Martinko, na váš finanční problém se těžko odpovídá bez bližší specifikace dluhu. Je důležité komu dlužíte, kde je alespoň minimální šance dojednat splátkový kalendář apod. Proto bych vám doporučila navštívit nejbližší občanskou poradnu, kde vám poradí bezplatně a hlavně podle písemných dokladů, které vezměte sebou. Najdete je na:
Hodně štěstí, ať tuto situaci zvládnete!
Už žádné půjčky nebo peníze na oddlužení.Pokud máte přístup na internet,tak si zadejte do vyhledávače Insolvenční zákon.Je to zákon č.182/2006 Sb.Já a přítelkyně máme dluhy a "Insolvenční zákon" nám pomohl.Oba máme schválen splátkový kalendář na dobu 5.let a klid od všech vymahačů a exekucí.Pokud budete mít zájem,tak vám pomohu.Přeji pohodový den.
Děkuji za odpověd je to dluh vůči Home creditu nějaká karta na 40 000 kč jsou tam splátky po 1600 kč nyní je tam dluh 8000 kč domluvit se s nimi nedá chtějí to najednou..Druhý dluh je u 02 tam jsem psala ,ale vůbec nereagovali a dali to inkasní společnosti.
Martinko, zkuste na oba věřitele poslat alespoň minimální částku jako splátku dluhu. Ukažte dobrou vůli, že chcete dluhy řešit, i když jste momentálně na mateřské. Udělejte si pro sebe přehled, které výdaje byste mohla alespoň trochu snížit. Nebo zkusit i na mateřské najít nějakou brigádu. Třeba některé mamince občas pohlídat děcko a nebo roznášet přes léto s mimčem reklamní letáky. Také zkuste, zda by vám někdo z rodiny nemohl finančně vypomoci. Nestyďte se a požádejte o pomoc. A i tu nejbližší občanskou poradnu zkuste. Doporučila jsem ji i jednomu tatínkovi a napsal, že mu skutečně pomohli problém řešit.
doplněno 13.05.10 08:59:Také ještě zvažte, jestli nemůžete něco prodat. Pokud by došlo k exekuci, přišla byste asi o víc. A jestli byste mohla poslat nějaké peníze na dluh, napište k tomu písemné oznámení, že posíláte alespoň část dluhu.
Lidko. jako vždy. Jen s jedním až tak nesouhlasím. S těmi občanskými poradnami. Setkala jsem se ve více případech s tím, že tam sedí lidé, kteří této problematice moc nerozumí. Prostě to nejsou praktici, ale teoretici. Mají naučeno pár postupů a hotovo. Stalo se, že dlužník, kdyby bývale poslal odvolání k soudu, že s dluhem v plné výši nesouhlasí, neboť dlužná splátka byla chybně spočítána, tak by uspěl. Paní v poradně tohle ale ani nenapadlo řešit. Naštěstí navštívil opravdu právníka a dluh byl jen poloviční.
Díky sebod za paleček! To je s kvalitou jako všude. Je dobrý úředník a nebo arogantní náfuka, dobrý a obětavý lékař a nebo packal, který stav ještě zhorší. Koupíš výrobek a máš zrovna smůlu, že si vybereš šmejd. Je to holt bezplatná poradna a tak bych zkusila štěstí. Martinka moc možností nemá a placený právník by jí ještě dluh možná zvýšil. Já kdybych spoléhala na placeného právníka při vypořádání majetku, tak odejdu s holým zadkem, jak si to plánovala tchýně. Ale občas spravedlnost zapracuje. Vím, že jsme tu měli dobrou odezvu na pomoc. Já bych to vyzkoušela.
Lidko. Určitě ať to zkusí, Já jen aby byla připravena na tu možnost, že zrovna ten JEJÍ poradce nebude kvalitní. Dojít si třeba za dvěma-třema. Ono nakonec víc hlav, víc ví. Třeba natrefí na BYTOST z jiného světa, jako jsi Ty. Na někoho. kdo se bude jejím případem zabývat a bude se opravdu snažit pomoc. Moc to Martině přeju
MOHU TED POSLAT 5000 KČ ,ALE CHTĚJÍ 8000 KČ ,JINAK MI PRÝ VYPOVÍ SMLOUVU TAK NEVÍM JESTLI BUDE TĚCH 5000 STAČIT NAPSALA JSEM ,ŽE PŘÍŠTÍ MĚSÍC BYCH TO DOPLATILA ,ALE PÁN CO VOLAL POSLADNĚ BYL DOST AROGANTNÍ A POŽADOVAL 8000 ŽE TO JINAK VYPOVÍ,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.