se mi líbí jak většina odpovědí hned zmiňuje, že hned po hubenosti je boubel nebo tlustá...jak kdyby nikdo neznal pojem krev a mlíko...to není ani vyrchtlina, ani hubená, ani boubel ani tlustá...
A myslíš, že když přibereš, tak se mu ze zástupu boubelek budeš líbit zrovna ty? A zkus pak ta kila navíc shazovat, protože většině kluků se líbí spíše holky štíhlé.
A Vy jste se svojí postavou spokojená? Cítíte se dobře ve svém těle? Pokud ano, pak zůstaňte taková jaká jste. Ten kluk za pár měsíců může na Fb napsat, že se mu hubené holky líbí. Může změnit názor. Zrovna tak Vám se může začít líbit někdo jiný, pro koho budete přitažlivá taková jaká jste.
Ja sem baštil pangamin - Pivovarský kvasinky Ale než začneš dělat hloupost kvúli někomu z Faceboku tak nad tim popřemejšlej je to jen jeden kluk do roka tě múže nechat a co potom? A věz že většině klukú se líbí hezký a štíhlí Vem si třeba situaci v létě na plovárně : 2 holky jedna tlustá spocená udejchaná druhá štíhlá s úsměvem na rtu proti vám banda mladej klukú Co myslíš kdo z těch dvou má šanci?
Přibrat není problém, problém (někdy obrovský) je to pak zase shodit, až se na Tebe ten kluk vykašle. A že to známost z facebooku dřív, nebo později udělá je jistá na 90 %.
Chuť k jídlu: Pokud jíš jen zeleninu, ovoce a libové maso, těžko si asi budeš zvykat na bůček.. Osobně bych být Tebou hledal jiného kluka, měnit se kvůli někomu by se mi opravdu nechtělo. Kdysi mě odkopla hezká holka, našel jsem si jinou hezkou.. Navíc si může na "Fejsbůku" každý vymýšlet co chce, skutečnost může být jiná. Může být krasavec, ale v hlavě to nemusí mít srovnané. V mládí člověk neví co přesně chce a může se to i časem změnit a se schazováním váhy dolů to nebývá lehké.
Než začnete přibírat napřed si zjistěte zda by o vás vůbec měl zájem, a třeba i kdyby jste nebyla plnoštíhlá, pokud z jeho strany není náznak nebo jakýkoli zájem pak to pokládejte za "passé", je totiž pravděpodobné, že by vás nemusel brát ani pak... Ale nezoufejte, kluků a chlapů je na světě bezpočet a těch svobodných v současnosti až moc .
Někdo má hubenou postavu od přírody, může sníst co chce a nepřibere. Myslím, že je potřeba jíst kvalitně, hodně bílkoviny - mléčné výrobky, maso, luštěniny,není to jen o kvantitě, ale hlavně o kvalitě. Je potřeba cvičit a posilovat, aby se vytvářely svaly a ne tuk.A hlavně být spokojená, cvičit s radostí a ne s odporem. Toto vím od syna, chodí do posilovny, sportuje a opravdu takto jí. Není tlustý ani hubený.
No já se musím tady smát. A co když se mu zovna Vy, nebudete líbit ani tlustá? Co Váš obličej? To, že se ten kluk líbí Vám, ještě není záruka, že se mu budte líbit Vy, i kdybyste vážila metrák.
Je mi 27 let.Cca před rokem jsem vá6il necelých 65Kg.Před půl rokem jsem poznal přítelkyni,která miluje pivo.Začal jsem s ní konzumovat denně 4-5 piv.Za tu dobu jsem ze 65Kg ztloustl na 85kg.Do toho si občas zahulim a díky zhulihladu mam neskutečné chutě na jídlo,takže snim na co přídu.Od 20 let jsem se pokoušel beznadějně přibrat a i když jsem jedl jak steklej,tak pořád to nešlo.Od té doby co piju pivo,tak se mi to daří a jsem spokojenej.
Naplň plnou lednici oblíbených pochutin.Kup si pořádnej kopec trávy-marihuany a dej si brko.Po pár minutách budeš mít takovou chuť na jídlo,že se neudržíš a nacpeš se tak,že se sotva hneš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.