Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba v Aliexpresu se neodešle

Od: gloz® odpovědí: 8 změna:

Při posledni platbě se mi neodešle platba a zboži zustává pořad v košíku.V bance mam vše ok nastavené.Nemuže to byt tím že jsem byl ve sporu,ktery mi byl uznan a čekam na vracení peněz?Zkoušel jsem to i z jiného Pc a nic.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zdegre*
hodnocení

0x
Od nového roku je víc zabezpečená platba kartou viz: penize.cz/...
Spor a čekání na peníze na to vliv nemá.
hodnocení

No jo o tom vim pin kod mam ale nikde mě to nepřesměruje asi se budu muset zeptat v čs, spořitelně.

hodnocení

0x

A jak vysoká je částka? Jsem také u Č. spořitelny a vygenerovala jsem si specielní ePin, k mojí platební kartě, protože nemám chytrý telefon. Teď jsem právě kvůli Vám něco na AlieXpress koupila a platba odešla v pořádku. Když jsem byla v bance, tak mi řekli, že to ověření přidaným "pin kódem" nebudou žádat při každé platbě, ale namátkově.

hodnocení

kolem 250kč...

Tak to není moc a mělo by to projít. Ale být Vámi, tak tam zatelefonuji, kvůli tomu tam myslím ani nemusíte chodit. Určitě Vám poradí po telefonu.

prikld1

Pokud mám vybrané zboží a dám koupit tak jsou dvě možnosti. Zboží je ve stavu zaplaceno a druhý případ, že ho mám snad do 3 dnů zaplatit. V tom případě je problém u banky. Málo peněz na účtu, nepovolená platba po internetu., prečerpaný týdenní limit na tyto platby.

Souhlasím. Včera jsem kupoval a bez problému zaplatil. Mimochodem - Alipay po zadání karty (i toho kontrolního čísla samozřejmě) žádné ověření nechce.

hodnocení

Je to asi chyba sitě,zaplatil jsem to z Pc mimo domov a vše ok.Děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]