Nejste přihlášen/a.
Zdravím, volala jsem s přítelem, se kterým jsem už půl roku. Vzpoměli jsme si na to, jak se v začátcích každou chvíli chtěl probývat ke mě. A jednou, jsem měla nepořádek v pokoji, a nečekala jsem žádnou návštěvu. To bylo poprvé, co tam byl on. Je to už dávno, tehdy jako by si toho nevšiml. Nejde tu po pořádek nebo nepořádek, Ale když dám tento příklad. Přítel řekl, že tehdy byl poblázněný a lačný. A šel by se mnou klidně do hnoje, aby mě viděl :D Ale teď, že není poblázněný a je jenom lačný.
Je mi jasné, že v začátcích se každý může přetrhnout, a ani mě tohle fakt neurazilo. Mluví upřímně. Ale přemýšlím nad tím, jaký je mezi těmito slovy vlastně rozdíl? A copak tedy teď znamená tato (lačná) situace :D
Přeji hezký den
No, tak předtím zamilovaný a poblázněný a všechno dohromady. To ho časem přešlo a nyní už je jenom lačný, zřejmě po sexu. Protože lačný znamená, že sice po Vás touží, ale už je to podle všeho jenom ta tělesná přitažlivost. Tak jestli s ním ještě pořád udržujete sexuální vztah, tak je to tohle.
No jak píše Ben, pak může být také lačný po dobrém jídle. Teda že by byl pořád vyhladovělý a lačný a Vy byste uměla uspokojit jeho žaludek. Ale to už musíte posoudit sama, co od Vás chce nejvíc. jestli je to jídlo, sex, nebo i ta chvála. Ale tomu moc nevěřím, že by byl tak moc lačnil po Vaší chvále.
Teď se podepisujete jako kkkk, tak jste Eva 18, nebo kkkk?
Jen se necítím nejlíp při představě, že bych se měla smířit s tím, že vztah po půl roce (teda když už vás sbalil) má především ten význam, poskytovat mu sex, dokud ho to neomrzí.
Ale lidi se na to tváří, že to tak má přeci být. A jestli by si něaký snílek přál nemožné, ať si do toho radši přidělá děti, jako příčinu jiných myšlenek :D
Evo, asi tak nějak. A on je ještě tak poťouchlý a sebejistý, že Vám doslova řekne, že už ho k Vám táhne pouze ta lačnost. Asi Vás moc vážně nebere a ještě si z Vás utahuje. Já bych ho teda vyprovodila ze dveří...
Iz, také mne to zarzilo, ale pak jsem si vydedukovala, že asi chtěla napsat, že když ji dobýval, tak mu nic nevadilo, protože po ní toužil a chtěl ji. Teď už ji dostal, tak už to nedělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.