Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejjednoduše koupit kryptoměnu?

Od: retrd odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, rád bych jen tak pro legraci koupil nějaké levné kryptoměnu. mino bitcoinu teda.. jak nato?

asi by pro bylo nejlepší přes nějakého zprostředkovatele... myslím.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Teď není vhodná doba na nákup BTC jde prudce nahoru. Já sama jsem koukala jako puk, protože ho už mám tak kolem 3 let a moc jsem to ani nesledovala, skoro jsem na to zapomněla a kvůli Vaší otázce jsem se podívala do své "peněženky" a teď nevím, jestli bych neměla něco prodat, protože jsem dost "vydělala". Ale můžete nakoupit LTC, ten se prodává za 3.645 Kč. nebo lepší je Etherum, ale cena je už 26.939 Kč. Jestli máte dost financí k dispozici, já bych koupila Etherum.

joudic*
eth slibuje slibuje uz roky, ale nakonec je to kopani mrtveho kone, nikomu bych eth moc teda nedoporucoval, prevedl jsem davno vse na btc a mam vsechny ztraty z eth od 2017 nasobne zpet.
Jinak takovych nazdarku, co vidi v novinach ze btc roste je, a jejich lacnost po snadnych penezich je donuti si i aktivne najit, kde to koupit, nakoupi tesne pred padem, a pak to hned prodaji jakmile se hodnota propadne a vymeni zpet na eura za polovicni nebo tretinovou cenu, ..takovi jen skodi trendu. A protoze se pta ted, kdy si toho vsimly nekolikrat uz i media, tak myslim, ze tazatel je jeden z nich :)
retrd
hodnocení

Ty seš ale jouda!

hodnocení

0x

Nejjednodušeji z účtu Revolut.

Akorát nákup bez poplatku je pouze do 4500Kč za měsíc, nad tuto částku si Revolut účtuje procenta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]