Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, má někdo zkušenosti s odstoupením od smlouvy s těmito překupníky?
Dopadla jsem stejně, jako mnoho jiných a čekám na zboží. Jak přijde, chci odstoupit a požadovat vrácení peněz. Měl někdo zkušenost, že to proběhlo v pořádku? Už jim nevěřím. Děkuji.
Komu nevěříte? Shanghai TingYou Trade Co.,Ltd., KaiTingu Official Store nebo CoolTing Co.,Ltd..?
Diamido není překupník, jde o zprostředkovatele, který za Vás zboží objednal u jednoho z výše uvedených prodejců. Čínští prodejci pokud vím peníze vracejí.
(Ještě pořád jste se neseznámil/a s obchodními podmín/... Diamida? Ono je hrozně snadné se před nákupem dostatečně neinformovat a potom svou chybu svádět na jiné.)
Citat viete? Tu mate :
V souladu s ust. § 1832 odst. 1 věty druhé zák. č. 89/2012 Sb. uzavřením kupní smlouvy dává výslovný souhlas, že mu v případě odstoupení od kupní smlouvy budou peněžní prostředky vráceny formou kuponu v nominální hodnotě 110% ze zaplacené částky. Pokud zákazník s refundací formou kuponu nesouhlasí, musí právo na odstoupení od kupní smlouvy nárokovat u dodavatele.
Teraz po slovensky : dostanete poukazku, nie peniaze a ked sa vam to nepaci, bavte sa s Cinanom.
Dobrý den,
již si s nimi píši měsíc, kdy žádám vrácení peněz zpět za velmi nekvalitní zboží. Chtěla jsem ve lhůtě 14 dnů odstoupit d smlouvy a vrátit zboží, ale Diamido nejdříve maily prodlužovalo tuto dobu a nyní po měsíci mi napsali jméno čínské firmy ze Shanghje akam to mám poslat...Příšerné jednání, jejich slogany o 100% spokojenosti či vrácení zboží jsou lži. Nedoporučuji tuto firmu v žádném případě!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.