Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diamido - vrácení peněz

Od: evadoln odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, má někdo zkušenosti s odstoupením od smlouvy s těmito překupníky?

Dopadla jsem stejně, jako mnoho jiných a čekám na zboží. Jak přijde, chci odstoupit a požadovat vrácení peněz. Měl někdo zkušenost, že to proběhlo v pořádku? Už jim nevěřím. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Komu nevěříte? Shanghai TingYou Trade Co.,Ltd., KaiTingu Official Store nebo CoolTing Co.,Ltd..?

Diamido není překupník, jde o zprostředkovatele, který za Vás zboží objednal u jednoho z výše uvedených prodejců. Čínští prodejci pokud vím peníze vracejí.

(Ještě pořád jste se neseznámil/a s obchodními podmín/... Diamida? Ono je hrozně snadné se před nákupem dostatečně neinformovat a potom svou chybu svádět na jiné.)

katerina*

Prosím vás tento lhář co mu zaplatíte peníze na jeho účet a on potom věci objednává na Aliexpess se tváří jako zprostředkovatel, přitom je to obyčejný ojebávač a zloděj. Nám také odeslali "ihned" luxusní bundu která přišla za 2 měsíce zmuchlaná jako hadr na podlahu a barva vyblitá.

hodnocení

1x

Citat viete? Tu mate :

V souladu s ust. § 1832 odst. 1 věty druhé zák. č. 89/2012 Sb. uzavřením kupní smlouvy dává výslovný souhlas, že mu v případě odstoupení od kupní smlouvy budou peněžní prostředky vráceny formou kuponu v nominální hodnotě 110% ze zaplacené částky. Pokud zákazník s refundací formou kuponu nesouhlasí, musí právo na odstoupení od kupní smlouvy nárokovat u dodavatele.

Teraz po slovensky : dostanete poukazku, nie peniaze a ked sa vam to nepaci, bavte sa s Cinanom.

hodnocení

1x

Zkušenosti s Diamido: poradte.cz/...

luciebal
hodnocení

0x

Dobrý den,

již si s nimi píši měsíc, kdy žádám vrácení peněz zpět za velmi nekvalitní zboží. Chtěla jsem ve lhůtě 14 dnů odstoupit d smlouvy a vrátit zboží, ale Diamido nejdříve maily prodlužovalo tuto dobu a nyní po měsíci mi napsali jméno čínské firmy ze Shanghje akam to mám poslat...Příšerné jednání, jejich slogany o 100% spokojenosti či vrácení zboží jsou lži. Nedoporučuji tuto firmu v žádném případě!

ludmilakecliko
hodnocení

0x
Objednala jsem maxi tenisák pro pejska.3x mě přišlo do mailu, že zboží čeká na platbu a pokaždé s jiným variabilním symbolem. Poprvé jsem si myslela, že jsem to spletla já, byla jsem nepozorná a objednávku jsem zaplatila 2x. Až po třetím emailu jsem si toho všimla. Psala jsem jim, že odstupuju od smlouvy a peníze čekám na svůj účet. Nic.
Se tedy asi nedočkáme.
Již nikdy více a budu obezřetnější. Taky zkušenost. Je to sice ,,jen" 250kč, ale mě jako důchodkyni i tato částka bude chybět

ivana
hodnocení

0x

Dobrý den, zboží dorazilo skoro 87 den po objednání, ale bohužel košile má na sobě fleky které nejdou vyprat a oblek nesouhlasí velikost. Když jsem zboží reklamovala, tak reklamaci zamítli. Tuhle firmu už nikdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Diamido

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]