Ahoj Nedokážu si udržet dlouhodobé vztahy jakékoliv, jak zjistím vše co potřebuji vědět přestane mě dotyčný “bavit” i když si parádně rozumíme. Upřímně to nechápu, zničeno nic ztratím zájem, u obou pohlaví jak kamarádi tak vztah. Myslíte že mám nějakou psychickou poruchu? Mám je rád nechci způsobovat bolest že ztratím zájem ale pomalu nikoho nemám a sám nechci být, potkám poznám opustím opravdu mě to mrzí. Reálné kamarády mám jen 2. Vždy jsem upřímný. Nechápu...
Nejsi nemocný, jen to bereš moc tragicky. Už je to tak, kamarády si vybíráme. Jsi na dobré cestě a pamatuj: kamaráda nedělají kecy, ale to co pro tebe udělá!
stykas se s lidmi se kterymi si nemas co rict na to aby si udrzel vztah? Ja to mam podobne, hodne lidi me vidi jako egoistu nebo neco takove ale ja nejak defaultne filtruju lidi kteri mi nejsou nazorove blizci, byt to treba na nejake akci spoznam kamose myho kamose ale kdyz slysim nejaky nazor resp vyjadrovani ktere ja povazuji za neco mimo me tak se s tim clovekem zoznamim kratce pobavim a to je vse, ikdyz su to vsechno fajn vzdelani lidi nerikam ze se jedna o nejake hlupaky kteri mluvi sproste. Jsou to tak lidi do nejake hromadne diskuze kde je pestrost vhodna. Ale pokud se chces nekomu zduverit, nebo ocekavas podporu mel by met ten dotycny(a) cca podobne videni sveta tomu tvemu a rozumet ti. Rikas, ze mas dva kamose, to napovida tomu, ze to de pouze musis narazit na ty spravne lidi nebo spis se naucit jak ty spravne lidi spatrit. Jesli si myslis ze se jedna o nejakou poruchu nebo te to moc trapi navsteva psychologa je na miste, ale myslim ze je to jen vec sebepoznani.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.