Nejste přihlášen/a.
co mám dělat když mi je 17 mám vedle sebe 13ti letou kamarádku a jsem nadrženej?je vyspělá má velký prsa a velký zadek.jsem nadrženej jako nikdy před tím
Dobrý den, no, to je situace. Skoro půlnoc, rodiče své 13ti leté děcko nehledají, na ulici ho pustit už nemůžete (zákaz vycházení), tak se musíte do rána nějak zabavit. Navrhuji třeba si nastudovat v internetu, co je pedofilie a přehrát si dokument V síti. Pokud se neudržíte, tak se potom v případě problému nevymlouvejte, že nejste pedofil, ale jenom netrpělivý a nemohl jste se dočkat. Ale myslím si, že když dodržíte pravidlo 3R (roušky, ruce, rozestupy), tak to bude noc bezpečná pro Vás i to dítě. Zdravím!
P.S. Tento dotaz Vám nevěřím, ale je to zábavné .
Pokud je slečně 13 a jemu 17, není to pedofil. Ve 13 letech už má slečna vyvinuté druhotné pohlavní znaky a menstruuje, tedy je pohlavně dospělá. Ano, ještě je to telátko a souložit by se s ní nemělo, to si myslím že i v 15 je to tele na soulož nepřipravené, ale o pedofilii bych nemluvila. Ostatně některé holčičky jsou od puberty takové kokety, že to může vzrušit i dospělého chlapa. Pamatuju na dcerku známých, jak se nakrucovala a vystavovala v podprdě a fotky si dávala na FB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.