Nejste přihlášen/a.
Rozesli jsme se s pritelkyni po 4.5 rokach choval jsem se jak kreten vymenil ji hodnekrat za kamarady ale jen roto ze jsem ji vidival kazdej den a je malo ale ona to videla jinak vim mel jsem byt vsimavej a byt radsi sni i kdyz me delala hysterycky vystupi a vse zakazovala mel jsem ji rad a utikal za kamarady si odpocinout a proste to znamenalo ze jsem si ji nezaslouzil uz nejsme spolu mesic a kdy delal ze se mam snazit a ja se snazil a porad delal to co jsem zkurvil ale pokazdy jsem udelal neco spatne tak pak rekla ze ke me nic neciti a ja to zkousl trapim se chyby mi jak nikdo najednou mi dnes vola at to vim od ni ze ma 14 dni nekoho jinyho ze ho strasne miluje a ke me neciti vubec nic nevim co ji na to rict nez ze doufam ze budes stastna nemuzu se dal sni bavit tak to polozim trpim nechtejte vedet co me napada za ukrutny myslenky proc mi to rika? dal posle sms vis kde jsem a vdzdy ti pomuzu ja jsem na dne nevim co dal delat jen si vicitam porad co jsem udelal spatne a cim sem ji kdykoli ublizil ale proc ted do me tak kope kdyz uz jsme od sebe proc mi to rika napred dela neco taha me za noc pak se rozejdeme a za cne do me takle bodat ja nevim co dal bych sel nekam mlatit hlavou o strom
Omlouvam se za chyby a takovej slogan se mi stim nechtelo nijak moc psat boli me uplne vse
Zaprvé, ten text je fakt děsný, nepřehledný, ale co už s vámi, hříšníku. Jste jen člověk, takže se teď bijete do hlavy, vzpomínáte, říkáte si, co jste dělat měl či neměl, jak jste upřednostňoval své přátele, apod. Čtyři a půl roku je dlouhá doba, kdy od Vás snášela ústrky, večery strávené o samotě, kdy jste se bavil s přáteli, vy jste zase snášel její scény (které asi byly voláním o pomoc, o trochu zájmu) až to nakonec všechno šlo doháje.
Cítím s vámi, jste zoufalý, nevíte, co teď. Vaše ex-přítelkyně vám teď chce dát najevo, že pro jedno kvítí slunce nesvítí, rozrýpává vám bolavou ránu, udržuje se vám sms zprávami v podvědomí, dává na odiv své nynější "štěstí". Já jako žena vám mohu nabídnout teorii, že se trápí zrovna tak jako vy. šechno jí vás připomíná, vrhla se po hlavě do nového vztahu, na který ještě nemůže být emocionálně připravena. Má vás pod kůží a vy ji evidentně také. Ale pomsta je sladká věc a ženy v této oblasti excelují. Tahle si vaši mentální "kastraci" užívá a zároveň trpí.
Buď s ní promluvte mezi čtyřma očima s tím, že ji chcete zpět, ať diktuje podmínky. Ale pokud se nehodláte měnit a snažit se, nechte ji být. Čas je lék na vaši bolest. I na její.
Ja Bral jeji podminky na vedomi a delal jsem pro to maximum ale pokazdy si neco nasla a za druhy ty vecery kdy bal sama byly 2 do mesice co jsem takle utikal a kdyz jsme spolu nekde byly jednou jedinkrat sem rekl jestli by nevadilo ze bych zustal ze se bavim ale ona chtela jet dom nechtejte vedet co jsem si vyslechl ja nikam nez sni nechodil nebyl jsem podpantoflak dupnul jsem si nekdy to vzala ale pak rikala ze chla byt semnou proto nema kamarady a ja mel udelat to stejny a kdyz jsem se dal na fotbal tak to bylo strasny ze pproste o vikendu budu mit nedelu zabitou dokazala si vzdy kazdyho rozhadat vsechny moje kamarady tak proto jsem ji nebral ale ona mi zase to vycitala jak kdyby jsem za to mohl ja ze jsem sel jednou z klukama
Tak trochu se divím, že dvě tak rozdílné povahy spolu strávily téměř pět let svého života. Vy - extrovert, sportovec, možná bavič. Ona - introvert, má ráda svůj klid a zaběhnutý řád, nerada změny.
Musíte se zamyslet, zda vám bez ní nebude lépe. Rozchod vás postavil do situace, kdy můžete chodit bez omezování ven, nikdo nebude komentovat vaše pozdní příchody, ... Myslím, že vám oběma by prospělo být nějaký čas sami, utišit vztek, pročistit myšlenky.
Jo mam hodne svich chyb lae zase ona je akceptovala a mela me rada jakej jsem byl nezlobim se na ni ani nemam vztek jen je mi vse strasne lito chyby mi a nedokazu si predstavit kdyz ji uvidim s nekym jinym ze mu dava to co me to bude bolest ze zacatku byla uplne jina pak uplne fanaticka nevim jestli me bez ni nebude lip hlavne nechci zase to seznamovani se s jinyma a pak po tydnu zjisteni ze ji nevyhovuji nebo ona me libilo se mi jak byla komplikovana nemam rad jednoduchy holky proste bych dal cokoli aby jsem mohl vse napravit a kdyby se zmenila a byla jak na zacatku
To je ale blbá fráze - mít všechno před sebou, co...
No tak pokud máš jasno v tom, že ji chceš zpátky, navrhuju techniku stopaře. Vystopovat ji, počkat, až bude sama, přímáčknout ji ke stromu a říct v jedné větě: "Chci tě zpátky." Důležitá je blízkost, opři se jednou rukou o ten strom, to je gesto hodné chlapa. A nezapomeň na čisté oblečení a deodorant, ať je výsledný efekt co nejlepší. Na takové přímé jednání nejsou ženy stavěné, vyvedeš ji z míry. Její reakce bude nepodstatná, bude zaskočená, buď neodpoví, bude se vás snažit ztrapnit nebo nebude schopna slova. To bude pravý čas na vyklizení pole a na čekání, zda se po tvém vyznání ozve.
To se mi nejak nezda ani by jsem to ted neudelal kdyz uz ma jinyho a dala mi najevo ze ke me nic neciti proc bych se mel trapit jeste vic a stopovat ji vazne nechci to je dost divny a zoufaly a pak aby jsem zase slysel jak vse delam spatne to by me jen dostalo do kolen uz na ni nemam sama mi rekla jak se semnou jen trapila
Pak nezbývá než uznat porážku...
Obdivuji tvou schopnost ovládání se. Já udělala kvůli svým láskám tolik trapasů... ale jak se zdá, vyplatilo se to
Jo mate pravdu proste si ji nezaslouzim a nic delat nebudu ovladat se jde ale dusim to v sobe jak neco nechci videt az vybuchnu nerad se ztrapnuji a oreji vam ze vam to vyslo ale ja i kdyby jsem postavil sochu ze zlata tak by to nepomohlo ja moc holek nemel a vubec se mi nechce hledat nebo cekat az to samo prijde jak se rika ale aby jsem se neprobudil a nezjistil ze jediny co mam je samota a vzpominky to me desi jak nic na svete
Lidé se bojí "samoty" naprosto iracionálně. Spíš to bude nezvyk. Téměř pět let jsi s někým byl, někomu přizpůsoboval svůj život, věnoval svůj čas a najednou tady ten někdo nebude.
A dusit v sobě pocity, to opravdu k ničemu není. Budeš to akorát ventilovat po nocích na poradte.cz nebo s tím nudit kamarády.
Na přímé jednání nejsou ženy stavěné? Proboha, co to je za kecy? Sorry, ale moje zkušenost je taková, že jsem ve vztahu často daleko přímější, špíš jsou to chlapi, kdo neumí jednat na rovinu... No ale když pomineme tohle paušalizování... Nezdá se ti to trošku trapný? To máš z nějaký časopisu nebo nějaký rádoby psychologický příručky? Nezlob se na mě, ale tím jí teda fakt "omráčí"...
Jo ted jste mi zase pripomeli dalsi vicitku ze se kolem me porad motaji nejaky ctitelky co po me touzi a porad se nekde vyvolavali hadky ze jsem si jen s nejakou povidal ted se tu vylivam a vy se do sebe pustite to snad ne trochu lip by to neslo? ja ty konflikty snad pritahuji
Popravdě moc nechápu, co čekáš, že ti "poradíme". Jak píšeš sám, tak o svých chybách víš. Holt jaký si to uděláš, takový to máš...
Víš, člověk ve vztahu toleruje spoustu věcí a chyb, ale je určitá hranice a pokud jí to prostě přesáhne, tak je konec. Ona ti signály podle všeho dávala nebo ti to zřejmě říkala, co jí vadí. Já ji na jednu stranu chápu, zřejmě jsi jí tím hodně ublížil a už ti prostě nevěří. Taky jsem to zažila s bývalým přítelem. Hodně mě zklamal a já už mu pak nedokázala věřit. Snažil se pak vrátit zpátky, i když už byl konec. Já měla jasno, pro mě to skončilo, ten člověk se mi totálně zhnusil a už bych ho zpátky jako partnera nechtěla, protože mu nevěřim.
Na druhou stranu, je to vždycky o komunikaci těch dvou lidí. Neznám vaši situaci detailně, třeba ti sice dávala najevo, že jí něco vadí, ale nezvolila vhodnou formu - jak popisuješ, asi proběhly nějaký výčitky a scény... Zřejmě bude podíl na obou stranách.
Tvému výrazu, že do tebe kope tak úplně nerozumím... A to, že ti volala, že má někoho jiného? Jo, je to trošku zvláštní. Ale ať je to pravda nebo ne, je to jasný signál, že ji máš nechat napokoji.
Toť můj názor.
Nicméně nevěš hlavu, i když jsi udělal chyby, určitě sis z nich vzal ponaučení do budoucna. Je jasný, že to bolí, ale přejde to. Časem si najdeš novou partnerku a určitě to bude dobrý.
Signal at ji necham na pokoji vzdyt jsem nic nedelal nepsal jsem ji nevolal ani za ni nelezl proto kopeAle mam svou hlavu a zhnusit se nekomu ze proste chce byt sam sebou a nebyt ken to myslim ze nejak nejde do hromady udelal jsem spoustu chyb ale vzdy jsem si znich vzal ponauceni a neopakoval jen proste jsem si od ni chtel odpocinout a tim sem ji ztratil ale mate pravdu muzu za to ja Nekoho tak uzasnyho uz nenajdu a ani si nezaslouzim
Jak říkám, vaši detailní situaci neznám, takže těžko říct. Nejdřív jsi "nakydal špínu" na sebe, ale teď z tebe leze, že ona byla asi pěkná stíhačka. Tak těžko říct...
Vypadá to, že je nejspíš chyba na obou stranách, možná i chyba v komunikaci. Asi je to i tím, že jste každý jiný, každý máte jiné potřeby. Ona se na tebe zřejmě lepila jako klíště a ty potřebuješ taky nějaký prostor - což maximálně chápu, každý potřebuje dýchat. Mně kdyby přítel zakazoval kamarády, tak má sbalené kufry okamžitě...
Ten výraz "zhnusil" nebyl o tobě, to jsem popisovala můj pocit ze svého ex... On mi hodně ublížil a tím jak se pak vtíral zpátky, se mi totálně zhnusil... Což ale není tvůj případ, to byl jen příklad.
Na druhou stranu, pokud ona nerespektuje tvoji osobnost a nenechává ti dostatečný prostor, abys mohl čas od času vyrazit někam s kamarády, tak to buď rád, že ji máš z krku...
Jo to mi rika uplne kazdy koho znam nevim dokazala si zprotivit strasne moc lidi vcetne me rodiny ja se ji vzdy zastaval ale proste me to boli jak rikam prvni dva roky byla uplne jina ale pak chtela vic a vic a ja to nedaval ale mel jsem boli me to strasne moc mel jsem to udelat ted toho lituji a kdyz mi ted po nejake kratke dobe rekne ze behem 14 dni miluje nekoho jinyho tak me to srazilo do kolen ja bych nejradsi zkocil
No já propaguju řešení typu, ať jdeš za tím, co chceš a po čem toužíš. Fňukáním toho ale nedosáhneš.
A doopravdy - po téměř pětiletém vztahu nelze 14 dní po rozchodu někoho milovat.
Nevim co mam delat jit za ni jsem se nazil ted 3 mesice marne me tahala za nos myslim ze to bylo dobry jen prechodny stanoviste nez se ji ozval nekdo kdo se ji libi tak to pak jde samo nevim jestli o ni dal bojovat a vest sysisofskou valku
Prosim tě, hlavně nešil a neudělej nějakou hovadinu, za to ti nestojí žádná holka... A pokud je pravda, že je zamilovaná někde jinde, tak jsou 2 možnosti - buď tě nemilovala už delší dobu a ten konec vašeho vztahu je teda logickej. A nebo je emočně plochá a nedělá jí problém "vyměnit" partnera...
Další možnost je, že kecá a nikoho nemá a řekla ti to jen proto, aby se ujistila, že se nepokusíš ten vztah lepit zpátky. (což je v některých případech jediná možnost, jak se partnera zbavit...) Pokud jsi jí ale nijak nekontaktoval, tak je to trošku zvláštní, ale budiž.
Hlavně neblbni a když ti bude ouvej, tak se radši někomu vypovídej nebo vypiš tady. Teď tě to bolí, ale věř tomu, že to přejde, čas fakt léčí. A uvidíš, že najdeš holčinu, se kterou to bude fungovat, neboj.
Na co mám vsadit majetek, že tě to přebolí? Klidně (moc toho nemám ) A teď vážně - je to můj názor. A to, že to přebolí a bude líp? To je zkušenost... Já měla nabitou hubu už dostkrát a vždycky se to zahojilo.
Ja myslel to ze najdu jinou lepsi ale to je jedno nevim nechce se mi jak rikate nabijet hubu to fakt radsi se na vse vykaslat nic devcata dekuji trosku jsem si ulevil pujdou spat dobrou tak se tu moc nehadejte jdu se strapit do poste moc dekuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.