Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třes vnitřní

Od: ajinka odpovědí: 4 změna:
Ahoj všem,
Prosím poradí někdo?
Zítra jdu k dr ale pocítila jsem včera i dnes vnitřní třes nohou. Nepřirozený. Nikdy jsem to nemela
Dříve jsem cítila občas chvění vnitřní
Asi je to vážný alespon tak mi to připadá se. Zvláštním vnitřním pocitem, úzkosti
Nic mě nebolí nikde.
Ale může někdo napsat o co vše může jít?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Stres?...
Zajdi si k lékaři.

hodnocení

0x

Zdravím. To musíte opravdu konzultovat s lékařem. Ten udělá třeba i potřebná vyšetření. Může to být ten stres, nervozita, napětí, nedostatek hořčíku, syndrom neklidných nohou, ale třeba se tak projevuje i Parkinsonova choroba. Příčinu musí určitě lékař.

klepani-tres-nohou-rukou./...

hodnocení

0x

Někdy je vnitřní třes způsobem potížemi s páteří, nebo nervovým vypětím, co jsou spojené nádoby. Věřím, že důvodů může být mnohem víc a laik se v tom nemůže vyznat.

liska5
hodnocení

0x

Užívete hořčík Mg! Řekněte si o něj lékaři, nejlepší je Magnosolv.

A dobré je k tomu B komplex nebo formuli Mg+B6. Mají v lékárně.

Ono se těžko radí, když není jasné, jestli jste obézní starší diabetička s křečovými žilami nebo chudokrevná anorektická studentka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]