Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvláštní stavy a nevím, co je špatně

Od: sara1 odpovědí: 9 změna:
Dobrý večer.
Mívám občas stavy, kdy pociťuji něco jako by úzkost smíchanou s hodně zvláštním pocitem. Něco, co se mi hodně špatně vysvětluje. Když se to stane, mám pocit, že mi strašně rychle buší srdce, jak mi proudí v žilách krev a musím nutně něco udělat. Nikdy jsem to ještě neřekla paní psycholožce, protože se mi to špatně vysvětluje. Řekla jsem jí o depresích a o tom, že mám občas pocit, že mě něco, někdo sleduje ale tohle ne. Nevím, co je semnou špatně a bojím se. Ze všeho nejvíc bych to chtěla vědět.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý večer. Úzkost, tíseň, strach..? Své pocity byste s psycholožkou rozebírat měla. Nastínit jí co se va Vás odehrává. Ona Váš problém bude umět vyhodnotit. Pokud by se jednalo o nějaké panické ataky, tak to už by chtělo spíše psychiatra. Ale nebojte se mluvit o svých problémech a pocitech s odborníky., jen ti Vám mohou pomoci.

hodnocení

1x
Tady můžeme pouze spekulovat.
Panická porucha?
Porucha osobnosti?
Schizofrenie?
...
To vám řekne pouze psychiatr.
sara1
hodnocení

Já vím.. i tak moc děkuji za odpověď. Asi jsem se potřebovala nějak uklidnit
boruvka

tak ted jste me teda fakt vydesila, mam to uplne stejne :)) asi jsme psychopati :);)

liska5

Neptala jste se tu už jednou?

sara1
05.01.21 22:09
hodnocení

Neptala
liska5

Byl tu, tuším minulý měsíc, popsán podobný případ.

liska5

Už to mám!

Připomnělo mi to dotaz, co psala matoska 27.12. Mám poruchu osobnosti? / Společnost./ A poslední odpověď 28.12.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. S tímto se určitě svěřte své psycholožce nebo psychiatrovi. Pokud berete na své potíže nějaké léky, může vám tyto pocity vyvolávat některý z nich. Ten, kdo vás léčí, by to měl vědět, situaci zvážit a event. zvolit jiné léčivo. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]