Dobrý večer. Mívám občas stavy, kdy pociťuji něco jako by úzkost smíchanou s hodně zvláštním pocitem. Něco, co se mi hodně špatně vysvětluje. Když se to stane, mám pocit, že mi strašně rychle buší srdce, jak mi proudí v žilách krev a musím nutně něco udělat. Nikdy jsem to ještě neřekla paní psycholožce, protože se mi to špatně vysvětluje. Řekla jsem jí o depresích a o tom, že mám občas pocit, že mě něco, někdo sleduje ale tohle ne. Nevím, co je semnou špatně a bojím se. Ze všeho nejvíc bych to chtěla vědět.
Dobrý večer. Úzkost, tíseň, strach..? Své pocity byste s psycholožkou rozebírat měla. Nastínit jí co se va Vás odehrává. Ona Váš problém bude umět vyhodnotit. Pokud by se jednalo o nějaké panické ataky, tak to už by chtělo spíše psychiatra. Ale nebojte se mluvit o svých problémech a pocitech s odborníky., jen ti Vám mohou pomoci.
Zdravím. S tímto se určitě svěřte své psycholožce nebo psychiatrovi. Pokud berete na své potíže nějaké léky, může vám tyto pocity vyvolávat některý z nich. Ten, kdo vás léčí, by to měl vědět, situaci zvážit a event. zvolit jiné léčivo. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.