Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, již dlouho se snažím najít si nejaky vztah, bohužel neúspěšně. Chtěla bych tedy zkusit seznámení přes internet přes seznamku. Chci se tedy zeptat zda s tím má nekdo zkusenoati a mohl by mi doporicit nějakou slušnou a kvalitní seznamku, němém problém ani se zaplacením. Nechci ale naleťet na seznamu typu Bado.o či Tind.er. Budu ráda za jakékoliv typy.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Nevím jak dlouho jsi sama ale na seznamce reálne uspěje tak 5% pokud máš vysoké skóre (tzn.ze jsi fakt sexy že si z tebe každý chlap ucakne jak uvidí tvou fotku v tom případě je tvá šance tak 100% a na 110% se tě bude držet jen kvůli své prestiži a sexu -realna odpověď od chlapa, tak to bohužel je) taky jsem byl dlouho "sám"nic co by fungovalo tak jsem seznamky přestal hrotit a hledat.Pred 10 lety jsem byl po půlročnim vztahu otrávený a nikoho jsem nechtěl,o vánocích jsem šel se švagrama na pivo a poznal jsem svou manželku,a teď nekecám už ten večer jsem věděl že si ji vezmu
. dnes máme 2 děti
. dnes máme 2 děti
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]