Nejste přihlášen/a.
ocko - proč plašíte lidi? Vy jste už viděl očkovací průkaz na covid? Ptáte se na věci, které ještě nikdo neví, zatím nevymyslel, včetně doby přeočkování. Zatím vůbec není jasné, zda očkování bude dobrovolné nebo povinné. Takže zůstaňte v klídku.
To není plašení. Ptá se, protože má dlouhodobé plány. Já mám taky v květnu někam cestovat. A ono to uteče, jak voda. Vždyť už je tu ten covid 10 měsíců!
liska5 - je to plašení lidí, že bez platného průkazu se třeba nedostaneme do divadla a podobně. Jsou to vše jen návrhy, až bude očkovací průkaz na světě, pak budeme možná znát odpověď. Možná se ani očkovacího průkazu nedočkáme.
A plánovat si cokoliv na květen či jiný měsíc je utopie. Nikdo neví co bude, takže vyčkejme. Já bych odhadla při vaší aktivitě, že se na očkování dostanete tak někdy po prázdninách.
K tomu přeočkování. V radiu vysvětloval jeden MUDr virolog, že ty mutace viru nejsou zas tak odlišné a že očkování by i na ty varianty mělo zafungovat.
Zítra odpoledne má být na Dvojce / Čes.rozhlas 2/ právě o vakcínách. Během pořadu volají n. píšou lidé, a odborník jim odpovídá... Jen jsem nepostřehla v kolik. Jen tuším kolem 16.00.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.