Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkovací průkaz

Od: ocko odpovědí: 9 změna:
Jak často se budeme muset očkovat, aby byl průkaz vždy aktuálně platný, jak dlouho bude vakcína účinná?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

ocko - proč plašíte lidi? Vy jste už viděl očkovací průkaz na covid? Ptáte se na věci, které ještě nikdo neví, zatím nevymyslel, včetně doby přeočkování. Zatím vůbec není jasné, zda očkování bude dobrovolné nebo povinné. Takže zůstaňte v klídku.

ocko
hodnocení

Myslím, že by to přece mělo zajímat každého, kdo se chce očkovat, mluví se už všude o těch registracích a covidovém očkovacím průkazu hlavně v souvislosti s cestovaním a povoleným vstupem do různých zařízení, ale nikdo nic raději neřeší a hlavně chybí všude informace od vládních "šarží". Nemyslíte, že by se to mělo předem zveřejnit, když to bude mít nejspíš jen krátkodobou platnost?
liska5

To není plašení. Ptá se, protože má dlouhodobé plány. Já mám taky v květnu někam cestovat. A ono to uteče, jak voda. Vždyť už je tu ten covid 10 měsíců!

id

liska5 - je to plašení lidí, že bez platného průkazu se třeba nedostaneme do divadla a podobně. Jsou to vše jen návrhy, až bude očkovací průkaz na světě, pak budeme možná znát odpověď. Možná se ani očkovacího průkazu nedočkáme.

A plánovat si cokoliv na květen či jiný měsíc je utopie. Nikdo neví co bude, takže vyčkejme. Já bych odhadla při vaší aktivitě, že se na očkování dostanete tak někdy po prázdninách.

hodnocení

0x

Myslíte covid? Nikdo neví, jestli se bude přeočkovávat a kdy. Zatím není dost vakcín ani pro současné očkování. Jak dlouho bude vakcína účinná - zatím není jisté. Vakcína funguje u každého člověka individálně a délka ochrany se určitě bude lišit.

ocko
hodnocení

Tak nevím, jestli bude dobré naočkovat se třeba 5x do roka kvůli platnosti průkazu..*co*

liska5
hodnocení

0x

K tomu přeočkování. V radiu vysvětloval jeden MUDr virolog, že ty mutace viru nejsou zas tak odlišné a že očkování by i na ty varianty mělo zafungovat.

Zítra odpoledne má být na Dvojce / Čes.rozhlas 2/ právě o vakcínách. Během pořadu volají n. píšou lidé, a odborník jim odpovídá... Jen jsem nepostřehla v kolik. Jen tuším kolem 16.00.

id

Jo, a dnes jsem zaslechla v televizi, že Slovensko je z nového typu viru v pr...li.

jenda2*
hodnocení

0x
Az bude oficialni stanovisko k vakcinam proti Covid. Mozna v lete. Zatim ministr lze o imunologove vyvraci jeho blaboly, ze po ockovani je clovek neinfekcni. Neni, muze byt dal prenasec. Zatim je takovy prukaz pouze zbozne prani. Po umrti zdravotnice po ockovani a lhani ze je v poradku, jen se zotavuje se provalilo, ze zemrela. Ockovani je ruska ruleta?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]