Nejste přihlášen/a.
Tohle mi vyskauje skoro pořád, když se dívám na filmy HBO GO. Vůbec si toho nevšímám a když toho mám nahoře na liště hodně, tak to všechno vymažu a za chvíli to tam je znova. Já například ani žádný chytrý telefon nemám a nikdy jsem neměla a přesto mi přesně takto "vyhrožují". Rozhodně neotvírat, nic nedělat, pouze vymazat. A mně tam různě "vyhrožují" skoro pořád a už víc jak rok. Takže rozhodně se toho nebát a vymazat, i když ten telefon máte.
V televizi. Mám jednu televizi která je "blbá" ale pořád krásně funguje a abych v ní měla internet a mohla sledovat všechno jako v té druhé televizi, která už internet má v sobě, tak používám multimediální box, kde mám nainstalovány placené programy jako je Netflix a HBO GO. Ale stává se to jenom u toho multimediálního boxu. když se koukám na to samé v té chytré televizi, tak se to neděje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.