Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji,
Zajímalo by mě jestli by se na poděkování k narozeninám/svátku na poděkování odpovědět a jak?
Anebo to není nutné (myslí především na sociálních sítích), snad jste pochopili, a děkuji za případné odpovědi .![:) :)]()
Zajímalo by mě jestli by se na poděkování k narozeninám/svátku na poděkování odpovědět a jak?
Anebo to není nutné (myslí především na sociálních sítích), snad jste pochopili, a děkuji za případné odpovědi .
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
makk
2x
Chápu to dobře, že A má narozeniny, B mu pošle přání, A mu za to poděkuje a vy se ptáte, jestli má B poděkovat za to poděkování. To si myslím, že je zbytečné, to by si mohli děkovat za děkování donekonečna.
dobryden*
Ano chápete dobře, ale nemyslel jsem jestli mám děkovat že mi za to podekoval, ale jestli bych měl použít něco jako není zač nebo třeba rádo se stalo?
ben®
0x
Dobrý den, někdo někomu gratuloval a ten za tu gratulaci poděkoval - více to řešit není nutné. Zdravím!
doplněno 05.01.21 09:17:
dobryden - to tam napsat můžete.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]