Obvykle následující den, dostanete info s heslem k vyzvednutí.
doplněno 06.01.21 08:31: No, tak to je otázka, zda odesílatel balík opravdu předal do přepravy? cituji: Jakmile nám eshop (odesílatel)předá zboží k přepravě, okamžitěvám pošleme email s trasovacímčíslem. Cestu vaši zásilky takmůžete sledovat online. zasilkovna.cz/... doplněno 06.01.21 09:15: njn...a opravdu balík odeslal?...Zákazník neobdržel žádný informační e-mail ani/nebo SMS s heslem. Jak postupovat?V tomto případě je třeba kontaktovat náš zákaznický servis (tel. 216 216 516), který s vámi zkontroluje kontaktní údaje zákazníka, a případně znovu odešle informační e-mail či SMS s heslem blog.zasilkovna.cz/...
anonym844
v pondělí mi pán něco poslal a žádna sms nepřišla...
Obvykle 1-2 dny, ale pozor, mnohý dopravce vám napíše mail "převzali jsme zásilku k doručení", ale oni ji ve skutečnosti nepřevzali. Ve skutečnosti jim ji jen e-shop zadal, dostalo to číslo, ale fyzicky to nemají.
Jednou se mi stalo, že jsem něco objednal, druhý den mi přišlo od dopravce, že převzal zásilku a týden se nic nedělo. Bylo mi to divné, tak jsem jim napsal a sdělili mi, že zásilku stále ještě nemají, e-shop to neměl skladem, tak čekal až to přijde, ale u dopravce už to měl zadané.
Zažila jsem případy kdy mi zasilkovna dorazila za den, ale také případy kdy to trvalo třeba 4 dny.. Ono záleží na více aspektech: 1. V kolik hodin odesílatel podá balíček (pokud ho podá včas, může se dostat do přepravy ještě tentýž den) 2. Jestli je mezi dny sobota, neděle, nebo svátek 3. Byl balíček opravdu podán v den, kdy Vám přišel potvrzovací email? (Občas přijde potvrzení i když balíček stále není fyzicky v dopravě) Využívám Zásilkovnu jak k objednávání z eshopu, tak pro zasílání/přijímání osobních balíčků a musím říct, že eshopum nebo "cizímu" odesílateli to trvá vždy déle. Když si posílám něco v rámci rodiny/kamarádů, tak mám většinou vše za den doma. U cizích se musíte spolehnout že to opravdu poslali, ale nemůžete čekat že se přetrhnou
Já odeslala balíček ve středu a dnes (středa, tedy 7 dní), balíček stále nebyl doručen. Zajímavé, že jsem minulý týden podala 2 balíčky - v pondělí a středu (v 6:30) a když ve středu dojela dodávka aby odvezla balíčky na depo, tak vzala jen ten pondělní a středeční se tam válel až do pátku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.