Dobrý den přejdu rovnou k věci je mi 14let a už dlouho přemýšlím o nasazení rovnátek ale nevím kolik by to celkově mohlo stát chtěla bych rovnátka jen na jedno patro(horní) to jen kvůli jednomu zubu který mám trochu vysunutý ptala jsem se kamarádky která na rovnátkách byla a říkala že platila něco přes 5000 ale rodiče mi zase říkají že je to o dost víc tak bych potřebovala vědět jen tu orientační cenu jestli někdo ví?
Cenu konkrétních rovnátek takhle nelze říct, přesnou cenu řeknou na na konkrétní ortodoncii a na konkrétní rovnátka na konkrétním člověku. Rozhodně ale doporučuji toto řešit čím dříve, tím lépe, v pozdějším věku je to problém.
obycejne s barevnyma gumkama okolo 10 vcetne navstev, samotne draty spis jen 6 jednorazova platba a par stovek za kazdou navstevu, ale taky podle skusu vam bude chtit dat i spodni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.