Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz, chtěl bych začít pracovat na ŽL a platit nově paušální daň a jsem v exekuci. Příjem bych měl ze zahraníčí.
Co mi exekutor zabaví a zda li může, když je příjem ze zahraníč?
Děkuji za odpověď.
Brání vám něco pracovat, mít minimální příjem a uhradit exekuci? Pak nebudete mít takové potíže...
Ale stran vašeho dotazu - dělá to tak hodně a hodně lidí - ve své zemi (CZ nebo SK) mají exekuce, jdou do druhé země, tam pracují s příjmem v hotovosti a exekutoři jsou krátcí. A dokud se nebudou rušit řidičské průkazy, zabavovat vozidla, bude stále a pořád spousta takových.
Pokud jste v exekuci, tak se proboha do žádného podnikání nepouštějte! Podobných zkrachovanců, kterým se nechce chodit do práce, jsou statisíce. Jděte do zaměstnaneckého poměru, splaťte dluhy a pak teprve vymýšlejte. Kvůli takovým, jaký jste vy, bude společnost v p... i bez covidu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.