Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam s uchem? Propíchnutí hnisu

Od: anonymmka odpovědí: 10 změna:
Ahoj..určitě to pár z vás zná ..udělala se mě kulička v ušním lalůčku. Tekl s ní hnis.
Ale úplně se mě to nepodařilo zničit myslíte že by mě to udělali na chirurgii? Stále tam hnis je a bolí.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

S hnisavou bulkou v ušním lalůčku bych šel rovnou na chirurgii.

liska5
04.01.21 22:41

Já taky.

nedoktor*
hodnocení

2x
Co zkusit černou mast?
anonymmka
hodnocení

To jsem zkoušela . Právě po té černé masti vytekl hnis ale teď už delší dobu tam je kulička je vidět i proti lampičce a nejde ven a bolí asi sražená krev a hnis.
Nevím zda chirurgie nebo ušní.
nedoktor*
Já bych šla za obvodakem nejdriv, ale zavolala bych si dopredu.

hodnocení

0x

Já bych asi zkusila nejdřív obvodního. Zavolala bych tam a náš by mi určitě řekl, ať přijdu.

anonymmka
hodnocení

A nemůžu si zajít rovnout do nemocnice?

Mně by to určitě vyčistil obvodní, do nemocnice bych ale nejdřív zavolala.

anonymmka
hodnocení

Já jsem našla že toto většinou odstraňují chirurgicky.
liska5

Já šla s bulkou na prstu rovnou na chirurgii. Vzali mne bez doporučení. Doktor prst sprejem umrtvil, rozřízl,odsál a nacpal dren s lékem a na cestu mi dal ATB mast. Za pár dnů kontrola, a hotovo. Berte B-komplex a Zn. Urychlí hojení. A nejezte sladké!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]