Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednání hotelu

Od: janekdvur odpovědí: 5 změna:

Ahoj lidi

Ma někdo zkušenosti nebo schopnosti na tohle odpovědět dekuji.

V prosinci sem měl objednány hotel na 2 dny, kde sem nakonec nedošel, tudíž mi propadl, nemohl sem skrze situaci domu měl sem něco v nepořádku s rodinou, nyní mi došel e-mail, ze mám 2 týdny na zaplacení částky 1800 korun za ty 2 noci, jinak mi přijde obsilka ještě od právníka která bude činit 1500 Kč navíc , mají právo, na uložení a vymáhání částky? Když sem nic, nepodepsal , jen rezervoval? Mají me jméno a tel číslo, adresu ne , dekuju moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

8x

Vy jste uzavřel platnou smlouvu po internetu.To,že jste službu nevyčerpal,není problém hotelu.Kdyby jste to včas zestornoval,nemusel by ste teď 1800 Kč platit.Oni vám pokoj blokovali a přitom ho mohli pronajmout.Takže zaplaťte,aby to nebylo dražší.

Objednávat ubytko bez možnosti storna je vždycky riziko, zvláště v této době.

Ona tam ta možnost storna určitě byla. Ovšem tazatel si to nepřečetl a vykašlal se na to.

janekdvur
hodnocení

Takže tedy na to mají právo? To vymáhat?

mate59
04.01.21 17:09

Ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]