Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi
Ma někdo zkušenosti nebo schopnosti na tohle odpovědět dekuji.
V prosinci sem měl objednány hotel na 2 dny, kde sem nakonec nedošel, tudíž mi propadl, nemohl sem skrze situaci domu měl sem něco v nepořádku s rodinou, nyní mi došel e-mail, ze mám 2 týdny na zaplacení částky 1800 korun za ty 2 noci, jinak mi přijde obsilka ještě od právníka která bude činit 1500 Kč navíc , mají právo, na uložení a vymáhání částky? Když sem nic, nepodepsal , jen rezervoval? Mají me jméno a tel číslo, adresu ne , dekuju moc.
Vy jste uzavřel platnou smlouvu po internetu.To,že jste službu nevyčerpal,není problém hotelu.Kdyby jste to včas zestornoval,nemusel by ste teď 1800 Kč platit.Oni vám pokoj blokovali a přitom ho mohli pronajmout.Takže zaplaťte,aby to nebylo dražší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.