Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokování zpráv

Od: petra21 odpovědí: 5 změna:
Ahoj, sice absolutně nemístní dotaz,ale kamarád si mě v telefonu zablokoval ale když odešlu zprávu přijde mi oznámení doručeno... Může si zprávy přečíst?
Přijde mu to na mobil? Když mám oznámení doručeno.
Nebo to jde i zablokovat tak, aby absolutně nevěděl nemohl si zprávy přečíst
Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kamarád a zablokoval*sok* Pak to není kamarád.

A ano, obvykle si může přečíst vše co mu pošleš, dokonce obvykle i vidí, že mu voláš, jen to nevyzvání.

tomas13
Základní android blacklist nevidí že mu volá ani sms nevidí. Musí sám se proklikat do blacklistu a podívat.

Mně základní android blacklist zobrazí upozornění na to, že došlo k zablokování hovoru, či zprávy. Když chci, mohu se podívat kdo volal, nebo si zobrazit obsah zprávy.

hodnocení

0x

Dobrý den. Je spousta aplikací, které v nastavení umožňují zablokování hovorů i SMS. Ano jde to zablokovat, aniž se dozví, že jste něco posílalala. Nicméně operátor zprávu doručil.

doplněno 05.01.21 16:23:

To záleží na tom, jaká je to aplikace a jak je nastavená. Aplikace kterou jsem měl před tou současnou to uměla, ale musel jsem se přímo v ní k tomu proklikat. Ta co mám teď to neumí, pouze zablokuje hovory i SMS a nedozvím se zda někdo volal. On se ale nedovolá. Já mám blokovaná jen některá čísla a SMS neblokuji.

petra21
hodnocení

Aha. A umožňuje aplikace nahlédnout i na zablokovane zprávy zpětně?
Jako Black list?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]