Drazí, prosím o radu. Kolegyně v práci (56 let) má narozeniny. Potřebuji jí sehnat dárek do čtvrtka. Cena cca 700 kč. Má ráda kýčovité třpytivé věci. Vůbec netuším, co vybrat. Napadly mě svíčky,metalické, třeba tři,nějaký nápadný podtácek a dozdobit to. Jenže všechny eshopy, kde prodávají svíčky (alespoň trochu ladici k sobě ) mají inventuru a objednávky začínají vyřizovat až 5.1. Ne, že by svíčky byly kýč,ale prostě jaksi nemám buňky na kýčovité třpytkaté dárky (pro malou holčičku ano,ale pro dámu nikoliv). Takže žádám o radu- co vybrat prosím? Děkuji za každý nápad
Svíčky se mi zdají jako dobrý nápad, ale musejí být se třpytkami (jestliže nejsou momentálně k dostání)? Možná by se jí líbily i gelové? Jinak ty lze i snadno vyrobit doma a třpytky do nich nasypat.
V jednom tónu třpytivý obal na mobil, lak na nehty a nejaký třpytivý náhrdelník a náušnice ve stejné barvě. Prodejny mobilů snad pojedou, drogerie, kde se dají koupit ty šmuky, taky. A k tomu navrch třpytivou růži, v květinářství to sypou takovým lesklým smetím.
Teď to memůžu najit na netu, nevím jak by se to jmenovalo, ale v tigeru prodávali věcičky s kulatými třpytivými nášivkami a když se správným způsobem pohladily, tak se otočily a zdruhé strany měli jinou barvu. Kýč to je, zároveň to muže byt i užitečná věc, třeba polštářek, nebo deníček, nebo taková ta mini kabelka
Zdravím. A co třeba ubrus se zlatou "výšivkou" a k tomu ladící větší vázu či mísu od Vietnamců. Může to být doplněno i tou svíčkou nebo rámečkem na obrázek či fotku. Ida
Mě ještě napadá, že kolegyně má možná ráda třpytivé věci, ale to neznamená, že by se jí líbil jakýkoli kýč. Možná má slabost jen pro ty třpytky (a v ostatním je "normální")?
Zdá se mi dost nerozumné "vyhodit" asi 700 Kč za něco, co se mi nelíbí a co se v této době špatně vybírá. Peněžní dárky nejsou nápadité, ale někdy mohou být nejvhodnějším řešením. Asi bych proto oželela několik vánočních baněk, rozbila je, třpytivými střípky ozdobila přání a obálku s bankovkami a věřila, že si oslavenkyně to tpytivé a zářivé vybere sama o něco později.
Kupte jí stírací losy a připevněte je kolíčky nebo přišijte na samém okraji na košatou větvičku z nějakého keře a mezi to můžete navázat bonbony nebo cokoliv kýčovitého.. Nebo flašku něčeho dobrého oblečte jako nějakou figuru...
Vyřešeno. Koupena andělka, tři zlaté svíčky se třpytem,podtácek na svíčky se třpytem, hrnek se sloganem, který se k obdarované hodí a obyčejný difuzer. Děkuji všem za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.