Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uvažuji o živnost kameníka

Od: raketa odpovědí: 6 změna:

Dobrý den , uvažuji o práci kameníka, nevíte náhodou jak by měla vypadat provozovna. Chtěl bych dělat jednoduché práce. Osekání soklového kamene, práce s flezou, řezačka na kámen...

na živnosťáku nic nevědí.

Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co si zajet do jiné kamenické firmy na okouknutí , jen co se otevřou?

Zdá se mi, že víš málo co a jak dělat...

hodnocení

0x

A uživí vás to? Jak budete shánět kšefty?

liska5

Přesně tak. Na hřbitovech visí adresy kameníků a docela se perou o to, aby mohli zrovna oni opravit hrobku. To shánění kšeftů je dost podstatné. Chce to se dát s některým do řeči. Jezdí na hřbitovy, na to musí mít pořádné auto a platit si helfra. Sami to neunesou.

hodnocení

0x

Spíš mi vrtá, že to chceš dělat a nevíš co je k tomu potřeba... To mi hlava nebere. Nebo Tě to tak jenom napadlo? Umíš to vůbec?

raketa
hodnocení

už o tom uvažuji cca 5 let...jojo...jsem v tom dobrej

jenda2*
hodnocení

0x
Po 5 letech uvazovani nevite nic? Tak to nic nezacinejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]