Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamaradske spory i s ex - co mám dělat?

Od: martin12356 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, nevím co ted mam dělat ale jsem rozhadany s mojí kamaradkou která kamarádi s mojí ex a ja jsem se včera pohadal s ex a ona to všechno poslala mé kamosce a ta moje kámoška mě ted jebe za to že jsem k ex hnusnej i když jsem jí neřekl ani že je kráva protoze oni dvě jsou nejlepší kámošky tak se to k ní dostalo ale i tak co si ja píšu s ex tak by mělo zůstat jen mezi nama nemyslíte? Nevím jestli se mi mstí furt za něco a ještě k tomu furt ex žárlí na to že chodím s její kámoškou ven nechapu to. Jen bych potřeboval nějaké vysvětlení z vaší strany proč se tak ta ex chová rozešli jsme se před 2 týdnama tak furt nevím o co jí jde.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý den. Odstřihněte je obě od svého života a najděte si jiné kamarádky. Víc to neřešte, je to jen ztráta času pro vás..

liska5
hodnocení

4x

To i po letech se najdou takové ex, které se rádoby kamarádí s novou partnerkou, aby mohly škodit, vyzvídat a manipulovat, i když by dávno měly být mimo hru. Tak se jí zeptejte o co jí jde.

Takové kámošky manželek kolikrát pěkně rozhasí manželství. Samy mají ve svých vztazích problémy, tak musí infikovat rozvracečskými aktivitami jinak poklidné vztahy svých kamarádek.

Vykašlete se na obě, ony si spolu vystačí a budete mít klid. Nevím, proč si píšete s někým, s kým jste skončil a proč začínáte nový vztah, když nemáte jasno.

martin12356
hodnocení

Když jsem se ex zeptal proč to dělá tak na to neodpověděla a začala jiné téma. Já jsem jí jen popřál hodně štěstí v roce 2021 popřál jsem protože je to slušnost a pak se začala semnou hádat a tu hádku hned poslala té kamosce se kterou také kamarádím

hodnocení

2x

To je tento případ?

joudic*
hodnocení

0x
budu parafrazovat film: prefikni je synku, a nebo vis co.. radsi je posli za mnou *smich*

iz*
hodnocení

0x

Zajímá-li Vás něčí jednání, musíte se zeptat přímo jeho > my se budeme jen dohadovat.

Mně se zdá, že jsou obě dívky ještě hodně mladé, nevyzrálé. Napovídá tomu to "sdílení" hádky. Každopádně pokud si chcete být jist, že se nic nežádoucího nedostane někam, kam byste nechtěl, nic neposílejte.

PS: Ještě jste se nesetkal s tím, že být na někoho protivný (hnusný) lze i bez vulgarismů?

martin12356

Dobrý den, já jsem jí slušně odpovídal a ona mě furt sprostě urážela a víte co nechápu, furt mě sleduje na mém účtě na sociální síti jakoby sleduje myslím to tak že je asi furt na mém účtě protože jsem udělal menší experiment a to takový že jsem napsal blábol ale nic jsem neposlal a ona se pak zeptala co jsem chtěl napsat, toto jsem zkoušel po třech dnech a furt se o mě baví. Nevím co to naznačuje

hodnocení

0x

No..A co těmi svými" experimenty" sledujete Vy? Inu..Komu není rady..tomu není pomoci. Nevnucujte se a neřešte ji. Ale sebe! Žijte si svůj život a jí z něho vymažte!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]