Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypadat starší?

Od: peace82 odpovědí: 9 změna:
Ahoj je mi 17 let a jsem holka. Chtěla bych od vás pár rad na to jak vypadat starší. Jednou mi jeden kluk řekl ze vypadam na 12 a docela me to “shodilo” já když vidím ty 13letý holky jak vypadaj na 17, moje svědomí jde během minuty dolů. Docela mě to mrzí jak mi to řekl. Achjo. Dekuji za rady. Peace82

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hann
hodnocení

7x

Buď naopak ráda, že to tak máš. Až ti bude táhnout na 30, budeš pořád jako mladá slečna jako kdyby ti bylo sotva 20. A ty ostatní, kterým teď závidíš, budou závidět skrytě zase tobě. Neb to budou ve třiceti pomalu čtyřicátnice.

jirr
hodnocení

6x

Mladší chtějí vypadat starší a starší chtějí vypadat mladší.

Mě by zajímalo kde je ta hranice, je vůbec nějaká žena se svým poměrem vzhled/věk spokojena?

hodnocení

3x

Souhlasím s ostatními, že jednou budet ráda, že vypadáte mladší. Pokud to myslíte vážně, tak hodně dělá účes. Zkuste nějaké mikádo nebo vlasy po ramena. A oblékat se elegantněji, to taky pomůže.

hodnocení

2x

Kvůli jednomu debilovi se snad nebudeš trápit. Buď ráda. Já mám naopak pocit, že dnes každá druhá 20ka vypadá na 40. Prostě vyžilá, unavená, otrávená, tlustá a někdy už i bezzubá.

hodnocení

2x

Buď ráda, za 10, 20 nebo i víc let to bude výhoda a i ten dotyčný rejpal bude mít uznání a zájem. Teď se tomu dá pomoct třeba vhodným líčením, opačně (omladit) je to podstatně větší problém.

ales
Zchlastejte se do němoty a zaručeně se dostaví účinky
Jak vypadat starší?

hodnocení

2x
Také mi to říkali. Moc mě to tedy netrápilo. Teď se ten mladší vzhled úžasně hodí. A jestli mi to ještě nějaký pátek vydrží, tak jedině dobře;)Buď ráda a ber to jako své plus. Určitě nevypadáš jako dvanáctiletá holka. Nenech se jimi rozhodit. Když vidím ty třináctileté holky, jak jsou zmalované a oháknuté,tak mě často jímá hrůza. Pokud fakt chceš vypadat starší, tak vsaď na podpatky, elegantní oblečení, změň líčení a třeba i účes. Občas postačí i vlasy stažené do pevného culiku a brýle. Nedokážu Ti přesné poradit- některá například vypadá starší s krátkým mikádem a jiná s tím samým střihem vypadá mladší...

hodnocení

1x

Zdravím. Pokud chcete skutečně vypadat starší, pomůže líčení a třeba i změna barvy vlasů a účesu. Také volba oblečení. Inspirací najdete na netu dost. Ale je to zbytečné jen k vůli rýpnutí někoho, kdo má třeba sám se sebou problémy a nějaké mindráky. Mějte se ráda taková jaká jste a nepřizpůsobujte se názorům ostatních. Vždycky se najde nějaký rýpal...

kk*
hodnocení

0x

V tvém věku mě to taky trápilo. Teď když mi někdo řekne, že vypadám o 5 let mladší, naopak mě to potěší :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]