Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citlivé oči

Od: vyscho odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, včera jsem byl na oční a doktorka mi zkontrolovala obě oči, svitíla na mě silným světlem. Po kontrole mi přijdou oči takové více citlivé, když se podivám na světlo a mrknu tak ho vidím 2x nebo vidím různe obrysy a čáry při mrkání. Má to něco společného s tou kontrolou očí nebo je to normální a já jsem se zbláznil?

doplněno 03.01.21 11:20:

A ještě jsem zapomněl doplnit, že doktorka mi oči nerozkapala a vidím ostře, jen mě trápí ty obrysy a čáry.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dnes je neděle, takže jste byl v pátek u oční a od té doby máte problémy?

Nemyslím, že to má souvislost s vyšetřením na očním, každopádně na oční zítra zavolejte, popište problém, lékařka bude určitě vědět, co by mohlo být příčinou a nasměruje Vás dál.

vyscho
hodnocení

Byl jsem v sobotu u očního a hned po vyšetření očí mám tyto problémy.

hodnocení

0x

Určitě vám lékařka i rozkapala oči. Tedy panenky se hodně otevřely a to je hodně nepříjemné a chvilku trvá, než se všechno vrátí do normálu. Světlem svítit musela, musela se podívat, jestli je sítnice v pořádku. Nechoďte chvíli na ostré světlo, na slunko, do sněhu.

vyscho
hodnocení

K žádnemu rozkapání nedošlo, to mě právě na tom děsí.

hodnocení

0x

Paní lékařka má jistě eminentní zájem na tom, aby její klient přišel i příště.

No a půjdete k ní se zdravýma očima?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]