Nejste přihlášen/a.
Dobrý vecer, chtela bych se zeptat mam dostat invalidni duchod plny, ale mam nejake exekuce..Vztahuje se to i na duchod muzou mi z neho neco vzit?dekuji
Ano mohou, ale musí vám zbýt nezabavitelná částka. Ta se odvíjí od počtu lidí v domácnosti, vyživovaných osob.
Copak, copak. Tak někdo si nafláká dluhy, nejspíš vlastní blbostí a pak by je nechtěl platit. Jak k tomu přijdou věřitelé.
Tak nějak.Ale je dobrý když ti dlužitelé začnou dostávat důchod,protože jim ji ten dluh začnou strhávat z důchodu a ti věřitelé se konečně dostanou aspoň k nějakým penězům.
Nechápu teda smysl toho,že když někdo dluží na alimentech,tak mu seberou ŘP.Teď mají brát i zbrojní průkaz a další.To jednou budou brát i občanku?
Věřitelé dnes nikoho nezajímají. Dnes se v důsledku falešné humanity podporují jen ti, kvůli kterým celá slavná "civilizace" skončí ve sr... Vždyť to vidíte s viroušem - kdo se stará sám o sebe, tak krachuje. kdo je společností přítěží, tak je na prvním místě a ještě dostane přidáno. Klidně mě smažte, já už toho současného pokrytectví mám plné zuby. Je to všechno jak v tom vtipu, jak sbevrah padá z mrakodrapu a říká si - 50. patro - ještě dobrý, 40. patro . ještě dobrý...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.