Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastavuje menstruace růst?

Od: nikaq odpovědí: 6 změna:
Dobrý den mohu se zeptat jak moc ještě vyrostu když je mi 14 a menstruaci už mám všichni říkají že od menstruace se růst zastavuje ale nemyslím si že se zastavuje hned měřím 157 cm mamka 153cm a táta 183cm?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Klídek, normálně dál porosteš i po menstruaci. Jen pokud jsi po mamince, tak velká být nemusíš. Já jsem nejvíc vyrostla až na střední škole.

hodnocení

2x

Prdlajs. Já to dostala poprvé v 11 letech a rostla jsem ještě na střední.

tebi
hodnocení

0x

Ono se to říká a myslím, že to je pravda. Já rostla do menstruace, pak už ne. Ale já mám 173,a chtěla jsem být menší, s tím mnoho udělat nejde. Přerostla jsem mámu o 5 cm, ty také, takže zřejmě už mnoho nevyrosteš.

hodnocení

0x

Ne, nezastavuje.

Ale nikdo ti neřekne, jak moc ještě vyrosteš, mohou to být jenom odhady. Růst můžeš klidně do 20 let.

hodnocení

0x

Myslím, že už neporosteš. Také měřím tolik, kolik jsem měla, když jsem to poprvé dostala.

hodnocení

0x

Ne, ségra rostla ještě na VŠ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]