Nejste přihlášen/a.
Běžte k doktorovi, Covid může poškozovat cévy a to má s erekcí hodně co do činění.
Já manžela (36 let) s koronavirem krom vitamínu D a omega 3 cpala i Detralexem. Říkám může to poškodit cévy, pojď si pro Detralex. Soulože byl schopen již 8.den (z jeho vlastní iniciativy), to ještě nebyl úplně bez příznaků.
Únavu jsme taky měli, ne nijak hroznou, ale člověk to cítil. Já věřím tomu, že hodně obtíží lze cvičením odstranit a únavu lze přecvičit zcela jistě, to vím díky tomu, že mám RS a lidé s RS únavou trpí. Přesto když nic nedělám a válím se, je únava horší, než když jsem fyzicky aktivní. A úplně nejlíp mi je, když si dám na bruslích svou 16km trasu a pěkně se projedu. Takže když jsme začali cítit, že nemoc odchází, chodili jsme alespoň na procházky kolem baráku. Ať manžel začne cvičit, i když se mu nechce. Třeba pár minut HIIT dokáže pěkně nakopnout organismus a kondice jde díky tomu hezky nahoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.