Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám menší problém, je mi 22 a mám problémy s erekcí. Když jsem sám v pokoji, nemám většinou problém a stojí jak svíčka. Kdy ale mám jít na věc je to problém a spíš než aby stál, tak pevně visí. Navíc poslední půlrok mi příjde, že je to takové proměnlivé a i když stojí tak zase rychle zvadne.
Měl jsem spíše jednorázové schůzky. Se svými vrstevnicemi, když jsme neměli kde a byli jsme venku, zaviňoval jsem to nervozitou z okolí. Ale na podzim jsem se sešel s holkou, která měla byt...byli jsme v soukromí a ten problém jsem měl taky. Tak jsem si říkal...ok, tak prostě jednorázovky mi nejdou a asi potřebuju určité sympatie. No a tento týden, už jsem v počátku vztahu tak jsme se slečnou něco měli, prakticky jen mazlení, líbání a já ji uspokojoval ústy. Byli jsme v autě. A občas jsem v kalhotech cítil napnutí, které ale zmizelo a pak zase..bylo to jak na horské dráze.
Nevím, jestli je problém psychika nebo třeba to, že relativně často masturbuji, nicméně si myslím, že jsem celkem mladý na to, abych si dával nějaké modré pilulky na erekci, ačkoliv v záchvatu zoufalství jsem si říkal, že byla sranda něco takového zkusit.
Máte nějaké zkušenosti a podařilo se Vám to vyřešit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.