Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je šance, že jsem těhotná?

Od: anonymni* odpovědí: 18 změna:
Dobrý den, nedávno jsme s přítelem zkoušeli dělat si to rukama, on ale nestrkal prsty do mě, jen si hrál s mým klitorisem, jeho jsem udělala až do vyvrcholení, všechno skončilo v kapesníku, možná trochu na prostěradle, poté jsme si šli umýt ruce (bylo to před 4mi dny) ... Jenže já mám hrozný strach, že jsem z toho otěhotněla, menstruaci mívám vždy pozdě, ale plodný den bych v té době mít neměla (menstruace mi měla začít před 5ti dny)... Myslíte, že je dance otěhotnět? Dítě ještě nechci, ještě mi nebylo 18 (ale 15 už samozřejmě ano), děkuji za odpověď (snad tomu rozumíte :))

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Raději si přečti nebo najdi přímo na netu, jakým způsobem dochází k otěhotnění. Pak sem nebudeš psát naivní dotazy.

doplněno 31.12.20 13:52:

@anonymni: Děvče, až tě tvůj milý políbí, tak se tu taky honem budeš ptát, zda můžeš být těhotná?

Aby bylo jasno: Odpověď na tvůj dotaz zní NEMŮŽEŠ!

anonymni*
hodnocení

Děkuji za odpověď... Samozřejmě vím jak se to dělá :D.. Ale zkuste se do mě vcítit, představte si že jste mladá holka, která ještě nemá dodelanou střední a strach z toho že je těhotná... Asi je to blbost co jsem napsala, ale je lepší být přehnaně opatrná, než s děckem na krku :)

A není tedy lepší když nevím,raději se nemilovat?A dokončit aspoň střední vzdělání?!

anonymni*
hodnocení

To je taky možnost... Možná ta nejlepší :)

tebi
hodnocení

3x

Já bych se holky trochu zastala, kluk otravuje a tak, já to tedy tak měla. Je ovšem lepší s ochranou. To víme všichni. A ne,nejsi těhotná...

hodnocení

3x

Dobrý den. Zbytečně panikaříte. Abyste takto nepanikařila a nestresovala se každý měsíc, používejte kondom. Pak se nebudete tolik bát "sáhnout" si na partnera a on na Vás. Ale evidentně Vám dělá dobře popisovat intimní chvíle s partnerem.:)

hodnocení

2x

Tak z toho popisu je 100% jisté, že těhotná nejste. Ovšem pokud popis zapomněl na jednu vteřinku, kdy se mohlo sperma dostat dovnitř, šanci na těhotenství tu je.

Ale proč se holky takto ptají, to tedy nechápu. Jestli jste těhotná, co s tím chcete teď dělat? To jako když tu 20 lidí napíše, že jste, tak skočíte z okna? A že někdo dítě nechce... no tak nesexujte a omezte styk i vámi popsaný - budete mít jistotu, že těhotenství nehrozí.

hodnocení

2x

můžeš se uklidnit nebyl v tobě vše jak píšeš zanechal mimo tvou vagínu tak je víc než jasný že z kapesníku děti nebudou

přítel by musel bejt kouzelník abys z toho co popisuješ otěhotněla ;)

hodnocení

2x

Dívko, neklesej na mysli, šance je vždycky, jestli se to nepodařilo tentokrát, doufej, že se zadaří příště.

ccc*
hodnocení

1x

Děti maji prázdniny a volno a opět si hrají čemu nerozumí. S tím, co si hraješ, je na dělání mimi - *houpy*. A Ty si běž hrát s hračkama. Nebo se učit.*uspech*

Podla vas teda maju vsetci mladi pockat so sexom, kym skoncia skolu (aj VS v 23-rokoch) a sexovat az potom? Nad zakladnymi pudmi sa vyhrat neda, preto je tu sexualna vychova a antikoncepcia, aby to robili bezpecne.

ccc*

peter a co podle Tebe ví o pohl.styku? Vůbec nic, jen když se "ramlujou". A pak je z toho holka vedle a takhle se pak ptá. Jak to píše, tak o tom nic vůbec neví. Hlavně, když podle Tebe si hrajou na dospělí. Pak děcko odložej a jdou na pivo. *pivo*

hodnocení

0x

V tomto případě si myslím,že šance na otěhotnění je mizivá, příště se musíte víc snažit.

hodnocení

0x

Je to jednoduche : mohla sa tekutina z penisu (nemusi to nutne byt ejakulat, staci tekutina uvolnena pri vzruseni) dostat lubovolnym sposobom na sliznicu vaginy? Ak ano, sanca tu vzdy je.

hodnocení

0x
Těhotná s největší pravděpodobností NE. Poreste s maminkou antikoncepci a supito na gyndu. Předpokládám, že jste už byla na své první gyn. PROHLÍDCE. Mudr poradí taky

merilo
hodnocení

0x

Takový strach budeš mít ještě několikrát, jestli vaše další chvilky nebudete řešit, tak jak to řeší dospělí. To by si se toho mimina klidně mohla dočkat. třeba už za měsíc a za sedm let už vypravovat dítě do školy.

hodnocení

0x

Ano, vhodná antikoncepce a strach je pryč. Dnes je to tak jednoduché a stejně se to stále řeší.

Jen je ještě nutné upozornit na rizika, což asi udělá lékař. No a po letech - jak si bude chtít počít dítko, to budou zase lítat po doktorech a poradnách a brečet, že dítě nejde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]