Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde seženu teď práškovy zázvor?

Od: tebi odpovědí: 10 změna:

Píšou, že je to výborné na migrénu, jenže to potřebuji zrovna teď sehnat, kvůli dávkování bych ráda ten mletý , ve kterém obchodě víte že jej mají?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Skoro v každém obchodu, kde mají větší výběr koření. Obehnete normální obchody typu Albert, Billa, Tesco...
tebi
hodnocení

Potřebuji jít na jistotu, v Albertu ho nemají, tam chodím poměrně často..

hodnocení

1x

Já ho kupuji tady a beru půl kila a rozhodně jsem nikdy nelitovala. Je výborný. Nakupuji u nich veškeré koření, mají velký sortiment a vždy je to velmi čerstvé. Ten zázvor vydrží hodně dlouho, když ho dáte do sklenice se šroubovacím uzávěrem. Já ho mám od nich už rok, protože ho přidávám do svých kořenících směsí a pořád voní.

hodnocení

0x

Dobrý den. Kupoval jsem ho v Tescu- malý hypermarket, den před Štědrým dnem. V těch velkých bude určitě. V Globusu jsem ho kupoval mnohokrát.

doplněno 31.12.20 13:31:

Ovšem pokud ho potřebujete dnes, tak pozor na otevírací dobu. Většinou je zkrácená.

hodnocení

0x

Koupí se ve všech větších obchodech. Nedávno jsem ho kupovala pro známou v Kauflandu, chtěla ho na nějaké vánoční cukroví - zázvorky. Jaga.

hodnocení

0x

Mi, na migrenu zabíral Algifen. V injekcích a když nebyl nikdo, kdo by píchnul, pal ampuli otevřít, nakapat na lžičku a vypít. To bylo nejrychlejší řešení. Pak jsem konečně objevila Algifen kapky, 30 kaoek, hadr na hlavu a ulehnout do tmy.

tebi
hodnocení

Muž bere léky na migrénu, z řady triptanů. Ten zázvor má být stejně účinný jako léky.

Určitě ano, ale teď, si myslím, není úplně vhodná doba s migrénou shánět, v zavřených obchodech, koření. Fakt ne! Nebude to nejsoíše tak zlé, jinak byste ležela s obkladm na hlavě v klidu a tmě.

tebi
hodnocení

Migrénu má chlap ne já a je velmi silný migrenik, trpí ji víc než 30let, umí s ní žít. Ale je to trápení, tzn. Že bere indometacin, migpriv, sumatriptan, 100, nikoli 50,to je slabé. A proto hledám alternativu ,aby nemusel tolik léků pořád...

Ahááá. Chudák, lituji ho. Já jsme mívala migrénu 10 let, asi tak a bylo to strašné. Bolest neuvěřitelná, blinkala jsem a viděla černobíle. Naštěstí, jak přišla tak odešla. Vašemu muži přeji, ať také odejde a už se nevrací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]