Dobrý večer, někdy se člověk prostě snaží zachránit věci, které zachránit nemůže, i kdyby udělal cokoliv na světě. Možná si jen potřebujeme uvědomit, že jsme udělali vše, a ani to nic nezměnilo, nezvrátilo.. Čekala jsem rok na mého bývalého, vlastně jsem nikdy ničemu tolik nevěřila. Posledních půl roku za mnou pořád jezdil, byl u mě i třikrát týdně, každý týden a zažívali jsme strašně krásný chvíle. Byli jsme spolu i na Vánoce, ale vždy má tendenci se další dva dny, nebo tři absolutně neozvat, na věty odpovídá jednoslovně.. A já chci normální život. Uz jsem to s ním před Vánoci chtěla utnout, ale nechtěl abych byla naštvaná, jenže vím, že musím jít dál a hrozně to bolí. Vždy, když se ho zeptám proč semnou nechce být, řekne že chce být sám. Když se ho zeptám jestli fakt nic necítil za celou dobu? Řekne, že cítil... Strašně ho miluju a nedokážu si představit život s nikým jiným, ale jsem už tolik zničená. (jinak, už jsem zkoušela navázat vztah s úplně ideálním klukem ale vždy, když se mi dotkl, tak jsem myslela jen na ex a neunesla jsem to) Rozumíme si ve všem, nechápu to. Vím, že to s ním není jednoduchý, ale i přes to všechno jsem nechtěla nic jiného. Bydlí stále u rodičů, peníze řešit nemusí, stará se jen o svoje auta, má navařeno, uklizeno, může si spát celý den... Vlastně mi do života nepřinesl nic..ale moje láska je bezpodmínečně silná. Tak jak na něj mám zapomenout? Nebo, jak tohle všechno pochopit? Cítím se s ním, jako s nikým jiným. Už bych si taky přála miminko a šťastnou rodinu..
Zamilovala ses do absolutně nepoužitelnýho člověka kterej se svého pohodlí nevzdá a ty si pro něj jen povyražení na který kašle kdykoliv se mu chce Trápit se budeš do doby než ti to konečně dojde a najdeš si někoho normálního kterej bude stat o to mít s tebou dítě a rodinu Přestaň doufat a malovat si vzdušný zámky a začni rázně jednat čim dřív tim líp jinak nedopadneš dobře
Dobrý den. Když Vám řekl, že chce být sám, pak s ním žádnou budoucnost neočekávejte. Má Vás jen na pěkné chvíle bez narušování svého životního stylu. Jemu vyhovuje život jaký žije. Najděte si vhodnějšího partnera, který Vás bude mít rád a bude stát o rodinný život s Vámi. V tomto vztahu šťastná nebudete, on má jiné priority, než Vy.
kdyz vam nekdo rekne, ze chce byt sam, a mysli to vazne, tak pravdepodobne to nejposlednejsi co chce, je miminko a stastna rodina.. to je spis nocni murou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.