Nejste přihlášen/a.
prosim, chtěla bych poradit, dostala jsem se do finanční tísně, kdy nemůžu zaplatit celou dlužnou částku, necele 2000Kč...v současné době nejsem schopna uhradit částku jednorázově. Chtěla jsem zažádat o splátky...ale operator mi nevyhovel...co mam delet?nemam si od koho pujcit...děkuji za každou odpověď...popřípadě, nestalo se to někomu?
Žádala jste písemně, nebo telefonicky? Chce to poslat doporučený dopis s žádostí o povolení splátek. A mezitím, než Vám odpoví, tak jim nějaké peníze pošlete. Kdyby jen 100 Kč za měsíc
Splatnost zítra. Tak to Vám mobil bude fungovat nanejvýš měsíc. Pak, pokud nezaplatíte, budou Vám omezeny služby
To vím,ale já na to nebudu mit ani pristi mesic...zustala jsem sama s ditetem a ziju jen z materske...a tento pausal je za posl.3mesice...
...tak to se budete muset smířit s tím, že vám to bloknou.Co se týče dluhu 2000?- Kč , jim prostě písemně oznamte jaká je situace a že vám nezbývá nic jiného, než to splácet.Pokud budete platit pravidelně každý měsíc a dluh uhradíte nejdéle do roka, nemělo by se nic dít ( myšleno exekuce a soud ).budou po vás chtít max.nějaký úrok z prodlení ( pokud je to O2,T-m nebo Vod.)Další věcí jsou ovšem paušální platby za další měsíce a ty se platí i pokud vás odpojí.
Vubec mi nevadi, ze me zablokuj,pouzivam uz jine cislo...jineho operatora...celkem jsem se v tomhle operatorovi zklamala, 5roku platim pravidelne, vcas...a kdyz nemuzu a napisu jim jeste drive,nez mi uplynulo datum splatnosti a oni nejsou schopni vyjit,tak mi to neprijde jako spravne jednani, a predavat to organum vymahajicim pohledavky...jeste nevim, kdyz budu posilat penize, jaky mam uvadet variabilni symbol?prece jen se obavam toho,ze by mi mohli potom sdelit, ze jsem nic nezaplatila...
Nevím, nevím.
Nedávno tady někdo řešil kvůli invaliditě a snížení platbyschopnosti snížení paušálu na nižší a myslím že neuspěl. Je to asi 3 týdny zpátky, zkuste to dohledat. Přeju hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.