Dobrý den, Objednala jsem na Vánoce balík, ale 1 ze 4 v něm chyběla. Můžu nějak žádat o vrácení peněz? Z lidlu jsem objednávala několikrát, ale toto se mi stalo poprvé.
Občas posílají více balíků, rozdělí objednávku, jde to z různých skladů... Zkontroluje si to, případně volejte, k zásilce jsou priloženy informace i tiskopisy pro vrácení zboží...
Pokud si to ještě dobře pamatuju, tak je jen jeden dodací list (resp. ve všech balíčcích posílají kopii toho samého). Ale na webu, možná i v emailu, byste měla vidět nějaké rozdělení, kolik to bude balíků. Většinou i přímo na krabici u adresy by mělo být něco jako 1/2. Jinak mi spíše přijde podezřelé, že by to Lidl posílal všechno najednou. Mi to vždycky přišlo minimálně ve dvou balících.
Podívejte se pořádně na jejich maily, jestli tam nemáte informaci o odeslání části objednávky. Mají to z různých skladů a něco posílají poštou, něco ppl. Většina jejich objednávek mi přišla ve více zásilkách.
Reklamuje zásilku. Pokud to bylo opomenutí, podle podacího lístku snadno zjistí hmotnost balíku a podle ní poznají, zda tam bylo vše nebo ne. A myslím si, že Lidl není z těch, co by se vyhýbali reklamacím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.