Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lidl shop - 1 ze 4 věcí chybí v balíku

Od: il* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
Objednala jsem na Vánoce balík, ale 1 ze 4 v něm chyběla. Můžu nějak žádat o vrácení peněz? Z lidlu jsem objednávala několikrát, ale toto se mi stalo poprvé.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

4x

pokud je to vyuctovane ze prislo, tak bych zavolal na infolinku, oni si to podle vahy balicku umi zjistit co tam bylo nebo nebylo

hodnocení

3x
Občas posílají více balíků, rozdělí objednávku, jde to z různých skladů... Zkontroluje si to, případně volejte, k zásilce jsou priloženy informace i tiskopisy pro vrácení zboží...
il*
hodnocení

na dodacím listu byl uveden ten předmět
Zavolejte jim na infolinku, je to zdarma a určitě to s vámi vyřeší.
Pokud si to ještě dobře pamatuju, tak je jen jeden dodací list (resp. ve všech balíčcích posílají kopii toho samého). Ale na webu, možná i v emailu, byste měla vidět nějaké rozdělení, kolik to bude balíků. Většinou i přímo na krabici u adresy by mělo být něco jako 1/2.
Jinak mi spíše přijde podezřelé, že by to Lidl posílal všechno najednou. Mi to vždycky přišlo minimálně ve dvou balících.

hodnocení

0x
Podívejte se pořádně na jejich maily, jestli tam nemáte informaci o odeslání části objednávky. Mají to z různých skladů a něco posílají poštou, něco ppl. Většina jejich objednávek mi přišla ve více zásilkách.

hodnocení

0x

nafotil bych co mi přišlo napsal co chybí a podal reklamaci

pokud zjistí kde je chyba určitě vám chybějící zboží pošlou

makk
hodnocení

0x

Reklamuje zásilku. Pokud to bylo opomenutí, podle podacího lístku snadno zjistí hmotnost balíku a podle ní poznají, zda tam bylo vše nebo ne. A myslím si, že Lidl není z těch, co by se vyhýbali reklamacím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]