Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajídání menstruace antikoncepcí

Od: annie125* odpovědí: 3 změna:

Tak jako snad každ se těší na svého přítele, neviděli jsme se dlouho jelikož byl každý jinde. Já o víkendu,kdy měl přijet měla mít menstruaci,avšak jsem chtěla potěšit a dát mu ten nejsladší dárek na přivítanou... ted´vím,že to byla naprostá hloupost. Vzala jsem si normálně prášek z dalšího plátýnka. Milovalli jsme se spolu a několikrát se do mne udělal. Během dne jsem měla asi 1dcl vína. . . bylo to již dva týdny. Předtím jsem vždy plátýnko dojedla a měla týdenný pauzu.

Ted´sedím na židli a mlátím se do hlavy,jakou hloupost jsem udělala, protože mne nepříjemně bolí bříško. Dopoledne jsem dostávala takové křeče, že mi z toho bylo zle až od žaludku.

Prosím o vysvětlení... co se v mém těle odehrává?jak to můžu zlepšit? nebo co se dá ještě v dané situaci dělat? popř. jaké může být riziko těhotenství?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

1x

to je v pohodě - termín menstruace se dá odsunout tím, že se vynechá týden "bez" a pokračuje se dalším platíčkem... Nebezpečí těhotenství nehrozí (pokud byla dodržena všechna ostatní pravidla)

na bolest si vezmi Ibuprofen nebo Paralen, trochu se ti splašily hormony (jako za dvakrát). Neboj

Ale zbytečně to nedělej...

pelinka
hodnocení

0x

Ty si prostě zahráváš se zdravím, to přeci nejde takto si narušit cyklus, poraď se se svou gynekoložkou, to bude nejlepší a to co nejdříve.

zanna*
hodnocení

0x

Neboooj! to je v pořádku! nic se neděje a ani to není nijak škodlivé. Je to jedna z výhod antikoncepce. Je možné si posouvat menstruaci jak potřebujete! řekl mi to sám gynekolog, dělávala jsem to tak mnoho let... je i možné vzít si za sebou dvě platíčka, bež vynechání a menstruování, nikdy se neprokázalo že by to bylo jakkoliv škodlivé. Neboj se, těhulka rozhodně nejsi. Možná jde o to, že jak je tělo přesně naprogramované a zvyklé...dobere se platíčko a za pár dní dostaneš menses, tak se prostě začalo chovat tak jako bys to měla dostat, ale jinak by neměl být žádný problém. Samozřejmě pokud to bude pokračovat a bude tě to bříško bolet dál, zajdi si na gynekologii, ale jinak se podle mé zkušenosti nic neděje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]