Nejste přihlášen/a.
Kupované mi taky nechutnají. Kupte si mungo suché - ty maličké zelené fazolky. Kilo od 80,- do 120,- Vám stačí na celé měsíce. Na dva dny tak lžíci těch suchých fazolek do hrnku a zalít vodou přes noc. Pak slít, přikrýt pokličkou / víčkem/ a jen ráno a večer propláchnout. Né ledovou, ale vodou odraženou. Druhý den už začnou klíčit a třetí den už jsou naklíčené ke konzumaci. Nejsou to ty provázky z čínských restaurací, ale takové hrášky s ocáskem. V tomto stadiu chutnají, jako křupavý hrášek a mají už ty potřebné enzymy. Čtvrtý a pátý den dál proplachujte a postupně dojezte.. Jestli je chcete zbrzdit, tak pod pokličkou do ledničky. Nenechávejte nepřikryté, klíčky by zaschly. Dobré, když je doma málo zeleniny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.