Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě rozbité věci

Od: misa1003 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti a rady. Koupila jsem sedlo na koně, inzerované za 8 tis., že je to flexibilní kostra atd. Avšak sedlo je křivé a nehodlala jsem riskovat zdraví mého koně. S paní prodávající jsem se snažila komunikovat, napsala jen jednou, že bylo kontrolované někým a není to možné. Psala jsem ji desítku mailů, bez odpovědi. Takže jsem sedlo za 1000kc prodala na dekoraci, že není nan ježdění. Teď se paní prodávající ozvala a ohání se právníkem. Doufala jsem, že mi paní vrátí alespoň 1000kc z plné ceny. Jak se teď zachovat? Děkuji za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Nemohu prodat něco, co chci reklamovat a odstoupit od smlouvy. Paní to zkusila a vítězství je její. Myslím, že o peníze jste přišla.

hodnocení

2x

Sedlo jste si měla nechat, zhodnotit nějakým odborníkem na ježdění a sama se ohánět právníkem. Paní je mazaná. Když už sedlo nemáte, nedokážete nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]