Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Potřeboval bych poradit s postupem exekutora.Loni jsem dostal exekuci na cca80 tis. a následně exekutor v dražbě prodal můj dům,z výtěžku dražby doplatil hypotéku 850 tis. a zbytek si ponechal jako odměnu(cca 350.000kč).Na úhradu původní exekuce nic nedal a nařídil ji znovu ve stejné výši,tentokrát na můj plat.Je tento postup možný?Za odpověď ďekuji.
0x
Ne. Tento postup není možný. Z prodeje exekuce MUSEL být umořen nejdříve Váš dluh, pak teprve doplacena hypoteka. Podejte si stížnost na exek. úřad. Také chtějte přesné vyčíslení částek, které byly zaplaceny - kolik a kam. Exekutoři, to je stát ve státě. Kolikrát se stane, že si z takovéto dražby nechají všechny peníze na svém účtu a dělají mrtvého brouka.
0x
mám zaplacenej. Teď když ,,můj" exekutor umřel a poslali to jinam tak se na to přišlo a já mám o další problémy vystaraný. " Dneska sem telefonoval do té společnosti co sem jim dlužil a mluvil se mnou nějakej chlap, kterej byl docela vstřícněj. Poslal sem mu kopii dokladu o zaplacení dlužné částky a on mi řekl že to nějak vyřešíme. Teď čekám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.