Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postup exekutora

Od: kail odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Potřeboval bych poradit s postupem exekutora.Loni jsem dostal exekuci na cca80 tis. a následně exekutor v dražbě prodal můj dům,z výtěžku dražby doplatil hypotéku 850 tis. a zbytek si ponechal jako odměnu(cca 350.000kč).Na úhradu původní exekuce nic nedal a nařídil ji znovu ve stejné výši,tentokrát na můj plat.Je tento postup možný?Za odpověď ďekuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Ne. Tento postup není možný. Z prodeje exekuce MUSEL být umořen nejdříve Váš dluh, pak teprve doplacena hypoteka. Podejte si stížnost na exek. úřad. Také chtějte přesné vyčíslení částek, které byly zaplaceny - kolik a kam. Exekutoři, to je stát ve státě. Kolikrát se stane, že si z takovéto dražby nechají všechny peníze na svém účtu a dělají mrtvého brouka.

cyril*

V tomto případě se mýlíte. Myslíte, že dluhy jednoho subjektu mohou být uhrazeny majetkem někoho jiného bez jeho souhlasu? Proč by banka měla svými prostředky doplácet na nezodpovědnost někoho jiného?

hodnocení

0x
Naschromážděte si před sebe všechny lejstra který s tím souvisí a spojte se s tím, komu jste těch 80 tisíc dlužil. Psal sem to tady zrovna dneska do jiné otázky ,,Včera sem se dozvěděl že dlužnou částku 15,621Korun který sem poslal v roce 2006 na ůčet exekutora, si on okamžitě pokrátil o svoji odměnu. Dalších skoro 8 měsíců ty peníze držel u sebe na účtu. Já sem myslel že ten hlavní dluh té společnosti
mám zaplacenej. Teď když ,,můj" exekutor umřel a poslali to jinam tak se na to přišlo a já mám o další problémy vystaraný. " Dneska sem telefonoval do té společnosti co sem jim dlužil a mluvil se mnou nějakej chlap, kterej byl docela vstřícněj. Poslal sem mu kopii dokladu o zaplacení dlužné částky a on mi řekl že to nějak vyřešíme. Teď čekám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]