Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uz ji nemiluji?

Od: trepl odpovědí: 8 změna:
Dobrý den. Mám zapeklitou otázku a potřebuji pomoct. Se svou přítelkyní jsem v tento den již 4 rokem. Na zacatku jsme zazivali bourlivy zamilovany vztah asi jako kazdy. Casem to trochu opadalo, coz je logicke, ale i presto ji neskutecne moc miluju, i ona mne. Plan rodiny z pocatku vztahu se stale drzi.
Jen behem asi poslednich 4 mesicu je se mnou neco spatne. Jsem bez energie, bez citu. Nikdy jsme spolu vehementne nespali jako jini, pritelkyne byla po operaci v detstvi a problemy si nesla do dospelosti, takze sex je za odmenu. Jenze posledni dobou spolu vubec nespime. Nemam na to silu ani chut. Ona si uz zvykla, ale stale se snazi o nejakou chvilku a ja to zazdim tim, ze jsem unaveny apod.
Pokud tohle pominu, tak me vytaci jakakoliv malickost, veci ktere me driv nevadily, jsou pro me ted neskutecny problem. Velkou cast hadek zpusobim ja a to jsme se nikdy nehadali, tak za posledni mesic aspon petkrat. Nemam ani pomalu jakykoliv zajem.
Nevim co se se mnou deje, je to ta chvile, kdy jsem prestal milovat? Ja vaham, protoze mam i chvilky, kdy si predstavuju vztah s jinymi zenami, ale proc?
Je pravda, ze jsem zasazen dobou. Pandemie mi utla podnikani, resil jsem plno veci a jsem predevsim neskutecne otraveny tim, ze nemohu normalne zit. Spim i 14 hodin denne, beru prasky na nervy. Mozna se to tim prolina.
V okamziku, kdy jsem si myslel, ze ji nemiluji nastaly Vanoce. Zazili jsme svuj stedry den, ja jsem od rana vypnul vsechno v sobe, neresil jsem nic. Byl to krasny den, jen jsme byli spolu a vecer jsem mel strasnou potrebu sexu, vyspali jsme se spolu, ne bylo krasne a usnuli jsme po svem boku. A ja usinal s myslenkou, ze to je kravina, vzdyt ted jsem si uvedomil, ze ji stale miluju a chci s ni byt a mit rodinu.
Takhle se to drzelo tri dny a bum jsme zase tam kde jsme.
Co se mi deje? Nesnasim sam sebe. Jsem nervni i na ostatni lidi, rodinu apod. A vztah se mi borti.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

to chce doktora a ne tuto poradnu..

hodnocení

3x

Dobrý den. Toto byste měl probrat s odborníkem - psychologem. Pokud berete léky, předpokládám, že chodíte k psychiatrovi. Třeba bude potřeba změnit léčivo, ale na dobře fungující vztah to nevypadá. Dejte si do pořádku psychiku, přítelkyně Vám bud bude oporou, nebo ne. Když se sebou nezačnete nic dělat, nevydrží to s Vámi.

hodnocení

3x

Chodíte na terapii? Léky máte o praktického lékaře anebo od psychiatra? Měl byste řešit s psychiatrem.

A mít psychologa, je buď na žádanku zdarma (přes praktika, psychiatra) anebo samoplátecky.

Při zájmu o terapeutická sezení na úzkosti můžete využít nabídku VZP. Přispívá 7000kč na 10 sezení u psychologa/psychiatra ze seznamu vzp.cz/... Stačí poslat mail a pošlou Vám z VZP formulář k příspěvku a pak si jenom vyberete terapeuta. Většina má i své webové stránky, kde se můžete podívat, kdo by Vám vyhovoval. Všichni mají možnost online sezení přes web kameru.

doplněno 28.12.20 12:02:

Mezi terapeuty jsou psychologové i psychiatři (MUDr.).

liska5
hodnocení

2x

Do dvou let měla přijít rodina, dítě. Pak by Vás spojovalo něco jiného. Nebyla by prázdnota a pesimismus. Kolik Vám je let? Za nás měla skoro každá v 26 dvě děti, se kterými už se dá skotačit na sněhu. Neležte, neberte prášky, to je cesta do pekel.. Překonejte se a denně si dejte aspoń 5-10 km rychlé chůze. To je lepší, jak antidepresivum.

Zlatá slova, tesat do kamene. *palec*

No..."neberte prášky" se mi jako vhodná rada nezdá. To by snad měl rozhodnout ošetřující lékař.

liska5

Měla jsem zato, že bere prášky na nervy z vlastní iniciativy. Kdyby mu je napsal psychiatr, tak své problémy snad řeší s ním... Mám kamarádku, ta je taky na neurolech a prášcích na spaní, má je od bývalé spolužačky lékařky..

kkk*
hodnocení

0x

Víte sám, že vy se nechováte k partnerce moc dobře, ale jak se asi cítí ona vedle vás. a jak jí to dloho ještě vydrží být na vás hodná a splachovací. Asi by bylo dobře, abyste zašel k nějakému lékaři, když se sám neumíte srovnat a nastavit. Odnáší to ona a asi se cítí hrozně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]