Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Držák not na kytaru

Od: anonym1* odpovědí: 11 změna:
Zdravím, zajímalo by mě jestli někdo neví o držáku not nebo zpěvníku na kytaru. Něco jako ne lira na klarinet třeba, nebo nějaké jiné řešení.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co něco jak "Gopro The Jam", jen dát místo kamery liru

google.com/...

anonym1*
hodnocení

Myslel jsem spíš přidělat na tělo, ne na krk. Když hraju, tak bych musel hlavu složitě otáčet.

sykorka*
hodnocení

0x

ahoj, co použít stojánek na knihy, např. tento...?

Držák not na kytaru #2
anonym1*
hodnocení

A jak tenhle stojánek na kytaru přidělám?
sykorka*

na kytaru ne, samozřejmě, ale lze ho položit na stůl, pokud hraješ třeba v hospodě...

anonym1*
hodnocení

Tak tam si to mohu položit rovnou na stůl, myslel jsem spíš když hraju ve stoje, nebo u táboráku.
sykorka*

no nevím, u táboráku nebývá dost světla, tam se musí zpaměti...

jofa*
hodnocení

0x

kytary.cz/...

kytary.cz/...

Speciál držák na noty na kytaru jsem ještě neviděl, ale využití stojanu na kytaru a notového držáku již ano.

anonym1*
hodnocení

To mi bohužel taky příliš nepomůže.
jofa*

Jestli si nechcete poškodit kytaru, tak nějaký mechanický držák na korpus ani nevymýšlejte. Dřív nebo později vám zanechá stopy na laku. Nedej bože o to někdo u táboráku zavadit a strhnout. Díla kytarových mistrů asi u táboráku hrát nebudete, tak jedině nějaký tahák na akordy připnout, jako se chytá ladička. Potom už jedině trénovat paměť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]