Ahojky,píšu jsem ohledně jedné věci,jelikož je to pro mě samotnou už hodně psychicky těžké.Přítel nedávno s kamarády blbnul a dal si marihuanu. To je všechno v pořádku,kdo to na jednu stranu nezkusil,ale má po tom špatný následky..necítí jestli mu je teplo x zima,hodně věci zapomíná (musí si třeba natáčet že jdeme na procházku) aby tomu pak věřil.. že jsme opravdu na ni šly a ze to tak bylo,je hrozne unavený prospí většinu dne a je na tom psychicky špatně a k tomu má před zkouškovym..už jsme byli na neurologii a tam nic nenašly,jen řekli že už to nemá dělat,jelikož každý to vezme jinak a že jemu by se mohla klidně spustit roztroušená skleróza,zitra jdeme ještě k psychiatrovi.Moc bych byla rada za každou radu a zkušenost.
co se mi jednou stalo po urcite droze bylo, ze se mi jakoby rozstrelila osobnost a po nejake dobe se zase seskladala ..sama... no a ja od te doby si nebyl jisty jestli jsem porad ten samy clovek, kterym jsem byl pred tou udalosti...doted vlastne nevim...jedine co vim je,ze drogy jsou spatne - nebrat, muze to rozhodit mozek a to nechces.
I marihuana může spustit takovou reakci (dokonce i horší), jen se to moc neví, moc se o tom nemluví. Proto je podle mne nesmysl mluvit o "měkké" droze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.