Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákaz vycházení

Od: dopravadoprac odpovědí: 6 změna:
Chtěl bych se zeptat na zákaz vycházení.Manželka pracuje v řetězci a od dneška jí dali noční od 22.00.Autobus od nás žádný nejede takže je nyní odkázaná na auto.Bohužel nemá řidičák a tak jí tam budu muset hodit.Domů se dostanu tak ve 22:15.Jak to vlastně bude když mě zastaví s tím že venku nemám co dělat?Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Koukám, že už jsme z těch různých zákazů pěkně zblblí..

Samozřejmě si z toho nedělejte hlavu, tohle vysvětlíte, pokud Vás někdo zastaví.

Výjimky

cesty do zaměstnání a zpět

novinky.cz/...

hodnocení

3x

Řeknete jim, že vezete, (jste vezl), manželku do práce a bude to OK.

hodnocení

3x

Netvrdil bych že policajti či strážníci toto budou houfně hlídat!

Pokud se najde aktivist za řad PČR či MP tak sdělím jedu pro manželku z práce-není jiná možnost dopravy!

Před tímto stavem v loni jsem viděl u nás jak MP tak PČR minimálně 2x denně,co nastalo omezení tak asi 1xza 14 dnů a mp? raději ani nemluvit.Ty za půl roku asi 2x!A z jara pak na cestě mezi JH a LI a zpět jen dvě hlídky PČR!

re4zon
hodnocení

0x
Bude to tak, ze jim reknete JEN to, ze jedete domu. NIC jineho. Pripadne vubec nic. Slusnost je pozdravit, na nic jineho se vas nema kdo vyptavat. A nebudete brat ohled na jakykoliv natlak + si veskerou konverzaci nahrajete pro pripad, ze byste narazil na blba. A tim to skonci.

liska5
hodnocení

0x

Můžou jí v práci snad vydat potvrzení pro Vás, coby dopravce. Já už se ničemu nedivím:

Teď mi psala kamarádka z Německa. Mají jediného dospělého syna, který žije sám. A ten od nich musí odjíždět pokaždé už po 20.hodině, aby to stihl domů, jinak bude tvrdě pokutován. Její sousedka se vydala pro cigarety a dostala pokutu 1000euro, celý její důchod ji ty cigarety stály!

joudic*
hodnocení

0x
neresi to vubec nikdo, jen osamele hlidky.. osobne jsem policajta nevidel od ledna, ani hlidku v aute. Lidi na to vetsinou kaslou, kamos rikal, ze vytah v panelaku je v permanenci denne az do 3-4 vecer jako kdyby zadna korona nebyla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]