Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka se na mě vykašlala

Od: nikc® odpovědí: 10 změna:
Potřebuji se vypsat. Díky jedné kamarádce jsem si našla přítele a ona se na mě teď vykašlala. Je to spíš spolužačka ze školy. Po dvaceti letech jsme se sešly před asi dvěma lety. Byly jsme spolu 3x v jednom klubu tancovat. Tam viděla poprvé přítele a pak přes Facebook jsme se dali dohromady. Někdy před rokem mi její kamarádky v klubu vyčetly, že jsem jí nepopřála k narozeninám. Dneska jsem se jí na to ptala, proč mi to vyčetly a popřála jí hezké Vánoce. A ona na to, že si vymýšlím a že jsem jí urazila a nemám jí už nikdy psát. Vzalo mě to. Jak se s tím srovnat?
doplněno 26.12.20 12:13: Hezké svátky všem.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Nic si z toho nedělejte. Není to dobrá kamarádka, pokud Vás takto odstřihla. Je to její problém, ne Váš. Nenechte si tím kazit náladu. Hezký zbytek svátečního dne a v tom novém roce Vám přeji větší štěstí na kamarádky a hodně zdraví.

doplněno 26.12.20 12:29:

Přítel by měl věřit Vám a ne pomluvám. Bohužel, někdy to vztah dokáže zničit. Ale bez vzájemné důvěry žádný vztah nemůže dobře fungovat. Tak snad Váš přítel bude držet při Vás.

hodnocení

Hlavně ze mě dělá lhářku. A přítel se kamarádí s jejími kamarádkami. Tak mám strach o náš vztah. Může to narušit? Děkuju za příspěvek. Také Vám přeji.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, jestli to dobře vyhodnocuji, tak jste před rokem nepopřála jedné kamarádce k narozeninám a až nyní jste toto téma sama otevřela. Nevím, ale takovou "prkotinu" snad řeší jen děvčata nebo hodně mladé ženy (muži to přejdou). Vyrovnejte se s tím jako dospělá žena a nekažte si Vánoce hloupostí jedné "pipiny". Zdravím!

doplněno 26.12.20 12:55:

nikc - nejsou to kamarádky, ale hloupé "pipky". Už to neřešte.

hodnocení

Ona byla hrozně dotčena. A pustily se do mě kvůli tomu dvě její kámošky. Teď to zapřela, že si vymýšlím.
Vaše chyba že jste to po roce oprášila.
26.12.20 13:07
hodnocení

Asi ano

hodnocení

3x

@nikc, neměla byste se v některých věcech tak pitvat a přemýšlet nad nimi.

Hoďte to za hlavu, nekažte si svátky.. Nic bych jim nepsala, nejsou to podle mě žádné kamarádky. Váš přítel Vás určitě podrží..

doplněno 26.12.20 13:14:

jj @nikc, neřešte takové ptákoviny, bude Vám líp..

hodnocení

Děkuju za příspěvek. Asi moc řeším..

bca
hodnocení

2x

A není v tom spíše taková ta ženská nepřejícnost. Možná vám nepřeje /např./ toho přítele a byla by uražená i pro jinou věc, kterou by jste zrovna nadhodila. Na přání k narozeninám se občas také zapomene, ale urážet se kvůli tomu. Také se mi to už jednou stalo, ale nic hrozného se kvůli tomu nedělo. Ale k něčemu je to také dobré - teď už víte, že to kamarádka moc není.

hodnocení

Omluvila jsem se jí radši na konci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]