Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minibagr - co vše potřebuji za administrativu?

Od: hruskass odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, napadlo mě, že bych si koupil nějaký kvalitní použitý minibagr pro svoje potřeby, ale..

..když bych ho chtěl použít k příležitosnému přivýdělku, co si musím nejprve zařídit...a jaké to má úskalí?

moc děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To záleží, jak velký příležitosný přivýdělek to bude. Nebo se Vám asi spíše jedná o živnostenské oprávnění na práci s bagrem?

Mám pro svoje potřeby mini bagr, ale nechodím s ním na melouchy. Nepotřebuji nic. Když bych chodil stavebníkům kopat třeba základy, musíte mít živnost, nebo dělat na černo.

hruskass
hodnocení

jj o to mi jde...pokud bych šel někam na melouch.. Živit bych se s tím nechtěl, ale byla by škoda, když bych ho více nevyužíval.., když bych ho už měl.

...další živnosták mit klidně muzu...akorád nevím zdali jsou potřeba nějaké zkoušky na bagr...

Když budete dělat sám na sebe, nemusíte na školení. Ale někdo Vás musí naučit bagrovat, páč když nevíte, jak naklopit lžíci, když je tvrdá zem, moc toho nenabagrujete. Taky někde je jen škrábání zeminy.

Páč malý bagr, malá síla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]