Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dne 15.12 jsem byl pozitivně testován a byl jsem domluven se sestrou mého praktického lékaře že pokud poslední 3 dny nebudu mít příznaky tak jí mám zavolat a že mi to ukončí.
Příznaky jsem měl asi tak 7 dní z toho několik dní před testem, pak už mi prakticky nic nebylo.
V úterý jsem volal k doktorovi že mi teda už nic není, volal jsem raději v úterý než těsně před Vánoci aby mi to vůbec někdo vzal...
Řekla mi teda že to bude 10 dní a 24.12 mě uschopní a mám konec izolace. Jestli ale dobře počítám tak to správně mělo být až zítra protože dnes je to teprve 10-tý den od testu, nepočítám ten den kdy jsem byl testován, to se asi nepočítá, nevím...
Chci mít v tomhle jasno. Ja to tedy je, počítá se i ten den kdy mě testovali? No i kdyby tak jsem měl vlastně 24.12 ukončeno takže dřív jak po 10 dnech, nechci aby se v tom někdo vrtal jestli mi rozumíte...
Střednímu zdravotnickému personálu nějak to počítání nejde. Ano, měl byste být v izolaci až do 25. Já to mám taky na 9 dní (neschopenku), protože 31. se neordinuje (u nás). Ale naprosto jsem nepochopil výpočty paní z hygieny. Té v různých variantách vycházela karanténa rodiny s počátkem 21.12. až do 7.1.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.