Dobrý den, na jedné aplikaci máme napsat romantický příběh jakýmkoli způsobem. Pak se vyhlásí 3 nejlepší.Ale já vůbec neumím psát romantiku. Když si to říkám v duchu je to lehké. Ale když to mám napsat tak nenapíšu ani slovo . Spíše bych chtěla napsat něco na střední škole (víte co myslím). A tak se chci zeptat, neznáte nějaký takový romantický příběh? Nebo nějaké stránky na kterých by byli nějaké příběhy? Předem dík za pomoc. A jinak vám přeji Hezké svátky
Inspirace v knížkách a filmech máš dost plus to udělaj něčím originálním. Píšeš, že to v duchu máš, tak se nestarej, o začátek, formu, jen piš, co Tě napadne, od konce, zprostředka, napiš si nějaké části. Až to bude hotové, tak pak začni pracovat na nějaké finální podobě.
Nevím, ale kumšt jakéhokoliv druhu musí mít člověk v tak nějak v sobě. Pokud nemá nic, nepomůže ani svěcená voda. Pak je lepší nic nedělat. To musí jít tak nějak z člověka úplně samo. Moc hezky to vysvětlil mistr herec pan Jiří Kodet na konci filmu Smrt talentovaného ševce.
Já sednu a píšu. Jde mi to samo. Jakýkoliv žánr. Někdy ovšem, když potřebuji dodržet termín, tak začínám třeba od středu a pak postupně připisuji zbylé části. Nebo si udělám rychlý nástřel, základní osnovu. Je prima zkouknout film s danou tematikou, ale lepší je, si přelétnout knihu. Načerpáš výrazy a vcucne Tě atmoška.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.