Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat romantický příběh

Od: rozinkaaa odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, na jedné aplikaci máme napsat romantický příběh jakýmkoli způsobem. Pak se vyhlásí 3 nejlepší.Ale já vůbec neumím psát romantiku. Když si to říkám v duchu je to lehké. Ale když to mám napsat tak nenapíšu ani slovo . Spíše bych chtěla napsat něco na střední škole (víte co myslím). A tak se chci zeptat, neznáte nějaký takový romantický příběh? Nebo nějaké stránky na kterých by byli nějaké příběhy? Předem dík za pomoc.
A jinak vám přeji Hezké svátky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Buď k tomu máš vlohy, nebo ne. To se naučit nedá. Když to nejde, tak dělej něco jiného.

hodnocení

1x

Inspirace v knížkách a filmech máš dost plus to udělaj něčím originálním. Píšeš, že to v duchu máš, tak se nestarej, o začátek, formu, jen piš, co Tě napadne, od konce, zprostředka, napiš si nějaké části. Až to bude hotové, tak pak začni pracovat na nějaké finální podobě.

liska5

Před chvílí jsem marně 2x odesala odpověď. Nezobrazuje se, ale ve výčtu odpovědí je!

Zase problém, co tu byl před pár dny.

liska5

Tak už to tu je, ale 2x. Když se první nezobrazilo, klikla jsem znovu. Sorry.

hodnocení

1x
Nevím, ale kumšt jakéhokoliv druhu musí mít člověk v tak nějak v sobě. Pokud nemá nic, nepomůže ani svěcená voda. Pak je lepší nic nedělat.
To musí jít tak nějak z člověka úplně samo.
Moc hezky to vysvětlil mistr herec pan Jiří Kodet na konci filmu Smrt talentovaného ševce.

liska5
hodnocení

0x

V pohádkách jsou romantické příběhy lásky. Třeba v Popelce nebo v Tajemství /nějaké/ bambitky s T. Klusem.

kralovi*
hodnocení

0x
Koukni na toto pro inspiraci, je to kratke a sladke :)

youtu.be/...

hodnocení

0x
Já sednu a píšu. Jde mi to samo. Jakýkoliv žánr. Někdy ovšem, když potřebuji dodržet termín, tak začínám třeba od středu a pak postupně připisuji zbylé části. Nebo si udělám rychlý nástřel, základní osnovu. Je prima zkouknout film s danou tematikou, ale lepší je, si přelétnout knihu. Načerpáš výrazy a vcucne Tě atmoška.

rozinkaaa
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]