Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Isoprimosine jak objednat ze zahraničí?

Od: kalosdos odpovědí: 21 změna:

Poslanec Volný mluvil o tomto léku ,který je prý dobrý na coronavirus,prý to zkoušel prof,Beran na sobě rodině a pomohl jin, dále ho prý dávali důchodcům v domovech. Jenom jsem nezaslechl ,kde že se dá objednat ze zahraničí bez receptu?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Jen mi nejde do hlavy, proc, kdyz se ukazalo na jare, ze ma pozitivni ucinky, pri lecbe koronace, stahli u nas z prodeje. Ze by se to nekomu nehodilo? Jinak to testovali ve trech domovech duchodcu a statisticky prokazatelne snizili umrtnost. Podavali i preventivne. Lek podporuje imunitni system.
pb®

Rozkaz zněl jasně, vakcíny se musí prodat, je v tom hodně peněz.

To tak, že bude pro obyvatelstvo dostupný desítky let odzkoušený fugující lék a lidstvo se přestane bát a přestane se podvolovat nařízením a vůbec se bude hůře ovládat. Kdepak, nikde se nepíše o tom, že tento lék zabírá, stále se píše, že lék neexistuje, stále lidé zbytečně umírají a lékaři lomí rukama. Schválně, vy co jste měli Covid s horším průběhem, komu lékař tenhle lék předepsal?

23.12.20 14:58

*palec*

Rozkaz zněl jasně, vakcíny se musí prodat, je v tom hodně peněz.***Kdo vydal ten rozkaz?

To tak, že bude pro obyvatelstvo dostupný desítky let odzkoušený fugující lék...vyzkoušený lék na Covid? a lidstvo se přestane bát...Kdo se koho bojí? a přestane se podvolovat nařízením a vůbec se bude hůře ovládat. Kdo koho ovládá?...Kdepak, nikde se nepíše o tom, že tento lék zabírá, Nepíše, přesto to víte? stále se píše, že lék neexistuje, že nenstále lidé zbytečně umírají a lékaři lomí rukama. Schválně, vy co jste měli Covid s horším průběhem, komu lékař tenhle lék předepsal? Proč ho asi lékař nepředepsal, asi o tom ví více, jak laici...
Ne každý po celém světě je přesvědčen o pravdě, že "Isoprimosine" je to nejlepší.

23.12.20 15:52

@pb Mně.

pb®
Tak super a pomohl?
pb®
milancukrar ne vyzkoušený lék na Covid, když ten tu máme rok, ale vyzkoušený desítky let na lidech a vyzkoušený tak, že se nemusíme bát vedlejších účinků. A přesto se lidé budou očkovat nevyzkoušenou vakcínou. A nchcete mi snad tvrdit, že v celé téhle mašinerii nefiguruje hodně peněz a nikdo na tom nevydělává, že ne?

Nevím. Nic moc.

pb, omlouvám se za upřimnost, ale "nefiguruje hodně peněz a nikdo na tom nevydělává, že ne" to snad ví každý člověk, že to stojí peníze. Vždyť toho je plný internet a Vy jistě víte, že nic není zadarmo.

hodnocení

3x
Já pro něj byl včera v Polsku osobně, cena 45 zlotych. Volný prodej.
Na internetu jsem viděl inzerát člověka, přes kterého si můžete z Polska objednat cokoli. A on to pak pošle. Taky možnost.
Ano, možná se někomu nehodí do krámu, že levný lék zabírá v počáteční fázi onemocnění covid a zřejmě by mohl suplovat nepopularni vakcínu. Pravda je ale i taková, že oficiálně je lék určen pro léčbu pasoveho oparu. Na Covid nikdo studii nedělal a dělat nebude, na lék nemá nikdo monopol.
Jojo asi tak nejak. Nikdo o to nema zajem. Beran se to snazi dotlacit do klinickych testu, ale zatim se dostal akorat na cernou listinu MZ.

Pan Beran je jeden, a který je další?

007cz

Peková už nefrčí, momentálně je v modě Beran.

hodnocení

0x
Mluvil o objednání z e-shopu v Polsku,nic víc nezmínil.jak objednat taky nevím

hodnocení

0x

Na Amazonu ho lze koupit amazon.com/...

To je raketa:)

kalosdos
hodnocení

Děkuji , hned se jdu zaregistrovat a objednat si ho.

kalosdos
hodnocení

je to moc drahé na tom amazonu přes 60 dolarů

Však jsem to psal, že je to drahé

hodnocení

0x

Léčím se s těžkou poruchou imunity,nesmím se ani očkovat, mám hodnou doktorku, ptala jsem se jí na to a řekla mi že by mě musela stále sledovat moč, protože to značně zvyšuje kyselinu očovou a napsala mi něco jiného, nedoplácela jsem, ale když jsem videěla účet, tak jsem zírala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]